A Vitál Club Kerékpáráruház sikertényezői között mindig a legfontosabbnak tartottuk az emberi tehetséget. Ezen az oldalon szeretnénk bemutatni      munkatársainkat, kiemelve a személyes kompetenciáikat, erősségeiket. 

Áruházunkban termékfelelősségi struktúra működik. Kiemelt márkáinkat és termékköreinket egy-egy értékesítő/tanácsadó munkatársunk gondozza. Így biztosítjuk, hogy értékesítőink mindig naprakész és mély ismeretekkel álljanak Vevőink rendelkezésére.

 

Tehát porondon a Vitál Club akrobatái, fogadják őket szeretettel.

 

A porondmester Gubicza Noémi. Vigyázó szemét soha le nem veszi  arculatunkról, etikánkról, kultúráltságunkról. Marketingünk koordinátora. És hogy véletlenül se unatkozzon, rábíztuk a remek KTM kerékpárok népszerűsítését. Az Abus biztonságtechnikát, a szintén német SKS pumpa, sárvédő, szerszám és táska arzenált illetve a fényvisszaverő termékcsaládot. És ha valamit nem találunk a 600 négyzetméterünkön, Ő az aki biztosan rábukkan…

 

Ács Edina az innováció szinonímája, a Topeak prémium kiegészítő termékcsalád "product managere". Kétkerekű tekintetében az utolsó magyar márkák két híres képviselőjét, a Caprine-t és a Hausert-t vette szárnyai alá.

 

Varga Gábor az egyedi dizájnjáról és prémium minőségéről híres Kellys márka szakértője. A Kellys már nem csak "egy kerékpár", hanem egy stílus, egy hangulat egy dinamika. Gábor területe még a retro, a Sturmey-Archer agyváltók, hajtóművek, a rendkívüli ár/érték viszonyú Sunrace alkatrészek.

 

Műhelyünk legrégebbi szakembere Pinke János, aki 18 éve öregbíti cégünk hírnevét. János (sokan Jani Bácsizzák...) országos hírnévnek örvend, mindent megoldó rendkívül magas gyakorlati intelligencia hányadosa végett. Elektromos kerékpár javítás terén is egyedülálló a szakértelme, az ország minden tájáról keresik szaktanácsért, szakkereskedők és szakműhelyek szakemberei és felhasználók egyaránt. A köznyelv szerint képes arra, hogy dróttal, kombináltfogóval és szigszalaggal motort cseréljen egy autóban smiley