BBB az évek során sokkal többé nőtte ki magát, mint egy egyszerű alkatrész vagy kiegészítő gyártó. 1500 féle kerékpáros terméket gyártanak 40 termékcsoportban, és ezeket 38 országban értékesítik világszerte. Ebben az igencsak széles spektrumban megtalálható minden a kerékpáros ruházattól, a kiegészítőkön át, az alkatrészekig.

 

 

Szerencsés véletlen, hogy a BBB székhelye pont Hollandia, ahol az üzemben lévő kerékpárok száma több mint a lakosságé. Az, hogy a kerékpározás az életük része, nem teljesen fejezi ki a cég filizófiáját. Inkább úgy fogalmaznánk, hogy a vérükben van. A cég neve is hűen tanúskodik erről, ami a következő: Bikeparts from Bicyclist to Bicyclist. (Kerékpáralkatrészek, kerékpárosoktól, kerékpárosoknak.) Ez a mély megértése kerékpározásnak volt az egyik tényezője látásmódjuk kialakulásának, és ez a motorja annak a törekvésnek, hogy egyre jobb és jobb termékeket gyártsanak nekünkkerékpárosoknak. Mindenki a BBB munkatársai közül szinte napi rendszerességgel ül kerékpárja nyergébe, és rója a hollandiai utakat.

 

 

Így például, ha egy prototípus nem áll teljesen készen a gyártásra, addig tesztelik és javítják tovább, míg tökéletes nem lesz, és készen áll a mindennapi használatra. Minden alkatrésznek át kell esni egy komoly tesztelésen, mielőtt kikerülne az utcára, vagy a nemzetközi versenyekre. A végső eredmény minden esetben kitűnő, és biztosak lehetünk abban, hogy a cégnél sohasem hangzik el ez a mondat: „Talán jó lesz”.

 

 

Mindegy, hogy Ön egy tapasztalt profi, napi ingázó, vagy csupán hétvégi harcos. Ha bármire szüksége van ahhoz, hogy mégjobban élvezhesse a kerékpározás örömeit, a BBB-nek biztosan van az ön számára egy nagyszerű ár-érték arányú terméke.

 

 

Zárszóként, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a BBB-nél minden a kerékpározásról szól...