Ön most itt van: Kezdőlap Bikecheck

 

Eleged van a gyári összeszerelésekből, kérdések fogalmazódnak meg benned egy-egy specifikáció láttán? Nem szeretnéd, ha egy ugyanolyan bringa jönne veled szemben az úton, vagy csak simán egyedi igényeid vannak?

 

Rakj össze magadnak egy saját gépet, amit megálmodtál, amin olyan alkatrészek vannak, amik kielégítik vágyaidat, azt a mókafaktort adja, amire szükséged van.

 

Műszaki segítség kell? Nem vagy biztos a designban? Nem tudod mi kompatibilis mivel? Mire érdemes több pénzt áldozni, és mire nem? Mi bármiben segítünk. Gyakorlatilag a teljes itthon beszerezhető márkák közül válogathatsz.

 


       

VÁGJ BELE!

Magellan Polaris kicsit másképp
  Kollégánk úgy döntött, hogy BMX helyett, most egy Mountainbike elégítené ki változó igényeit. Írtam egy kicsit a folyamatról, de a részletes specifikáció sem maradhat el ár és súly adatokkal. 
Bosch kalkulátor
Kalkulátor
Kormányvarázs BBB módra
Aranykezű grafikusunk épített kerékpárját szeretnénk itt bemutatni nektek egy-két csodálatos kép kíséretében. Külön kiemelnénk a nem olyan régen nálunk beszerzett kormány, kormányszár, kilóméteróra hármast, amik igen csak nagy meglepetést hoztak...
Kellys Exquisite, ahogy még nem látta senki...
Egy régi kedves vásárlónk szeretett volna egy minden igényt kielégítő kerékpárt, ami bármilyen felhasználási területen megállja a helyét , legyen szó túrázásról, terepezésről, vagy rövid gyors távok megtételéről.