A Caprine hosszú múltra visszatekintő márka. Talán a legrégebbi kerékpármárka hazánkban, hiszen gyökerei egészen az egykoron Székesfehérváron gyártott Matai kerékpárokig vezethetők vissza. Az első hazai márka, aminek tervezőgárdája a tartalom és a forma összhangjára jelentős energiát fektetett. Bizony, a 90-es évek közepén, a nagy kerékpár bumm idején a Caprine sok bringás és család vágya volt, hiszen a név egyet jelentett a nyugat-európai minőséggel megfizethető áron. Ez szerencsére azóta csak javult, mostanra a Caprine számos modellje versenyre kelhet bármelyik hazánkban jól ismert nem hazai márkával. Így születhettek meg olyan legendás mindennapi modellek is,  mint a Caprine Cherooke és Highlander.  Ezeken kivül meg kell említeni még egy modellt, mely egykoron ugyancsak a magyar bringások álma volt, mégpedig a Caprine Boomer. Ez a modell versenyorientált, de mégis kényelmes geometriával rendelkezett, így lett a hobby versenyzõk közkedvelt fegyvere. A 2011-es év legjobb modelljei a Voyage széria, a Cross széria, és a prémium gyerekbringák. A Voyage diszére válna bármelyik vezető dizájner márkának is!

 

 

A Caprine a Hauser márka "nagytestvére", és mindkettő egy cég kezében van. Ez azért príma dolog, mert így még árnyaltabban tudják kialakítani a kategóriáikat, és emiatt tökéletes a szimbiózis a két márka között. Mindkét márkán azonos tervező stáb dolgozik egy költségen, és az így végzett kétirányú fejlesztés egyértelműen jótékony hatással van az árakra. A Hauser bringák a belépő kategóriát képviselik, és a paletta főleg családi modellekből áll. A Caprine pedig a nyugati gyártókkal szemben is felveszi a kersztyűt átgondolt vázgeometriájával, kifinomult alkatrészspecifikációjával, ámulatba ejtő külsejével.

 

  

 

A Caprine modelljei a gyerekbringáktól a mountainbike-okon át a túrakerékpárokig terjednek. A kínálatban mindenki  megtalálhatja az igényeinek és szükségleteinek megfelelő bringát, beleértve a speciális elvárásokat is.

 

 

 

Végül tekintsük át a Caprine illetve a gyártó cég előnyeit:

 

  • Több mint 100.000 gyerek tanult a cég által gyártott bringákon

 

  • Körülbelöl 60-70 különböző modellt gyártanak, amivel egyedülállóan majdnem bármilyen igényt ki tudnak elégíteni.

 

  • Abszolút család specifikus paletta.

 

  • Hazai gyártás rugalmas és támogatja a magyar munkaerőpicot.

 

  • Szimpátiakeltő a cég 80% feletti dolgozói elégedettségi mutatója is.

 

  • 10 éve szervezik a Caprine Maratont Szilvásváradon, ami az egyik legnagyobb hazai kerékpáros rendezvény (2011-től Specialized Maraton, továbbra is a cég szervezésében)

 

  • Több jelentős világmárka képviselői (Specialized, Haro, Maxxis), ami bizalomgerjesztő referencia.