Ön most itt van: Kezdőlap Hauser kerékpárok

  kerékpárt az egész családnak!

 

Az egyik legismertebb hazai kerékpár márka a németesen csengő Hauser.

A százhalombattai központú cég mintegy 20 éve foglalkozik kerékpárok gyártásával és forgalmazásával. Középkategóriás bringákra szakosodtak, minőségük rendkívül megbízható, valódi tartós fogyasztási cikkek!

 

Palettájukon megtalálható a 12”-os bringától a trekking kerékpárokon át a city modellekig majd minden kerékpárfajta. Áruházunk 15 éve forgalmazza a márkát, ragyogó (-an csekély) garanciális mutatókkal.

 

Rendkívül gazdag a Hauser gyerek bicaj választéka. 12, 14, 16, 20 és 24”-os kerékpárok számos változata kapható. A 12-14-16”-os  bringák szegmensében magasan piacvezetők. Sikerük töretlenségéhez hozzájárul a gyártás minőségellenőrzése és a „biztonság mindenek előtt” tervezési szemlélet, mely a gyerek bringáknál talán a legfontosabb!

 

Legsikeresebbek a 16-os gyerek bicajok, a 20 és 24”-os Y-vázas gyerek vonulat (Cobra, Viper), és nagyon népszerű a 24”-os elől-hátul teleszkópos Jaguár modelljük. Új, kecses unisex vázat kapott a 20”-os Fox modell. Megjelentek a 2010-es fiú Wolfok, melyek különlegessége az extra alacsony váz, ami kisebb súlyt és nagyobb biztonságot jelent.

A felnőttek között az értékesítési számok alapján a Grizzly szériát, a Maxxwell össztelós bringákat, a női city modelleket és a Winner aluvázas kollekciót kell kiemelnünk.

 

Több új modell vagy verzió is megjelent az idén: markolatváltós lett a Galaxy MTB széria, 24”-os 6 sebességes city Wolf-ok születtek (minden bizonnyal népszerűek lesznek), illetve a női Galaxy MTB-nek született egy city változata, ami kedvező ára miatt (41900Ft) lehet vonzó.

 

2010-ben megújult a design, szinte a teljes palettán. Néhány modellen kifejezetten merész és szokatlan, szín és grafikai megoldásokat alkalmaznak.

 

Kiemelnénk az egyedülálló  - t, mely minden Hauser és Caprine kerékpárra vonatkozik. Kis befektetéssel három évre hosszabbítható az általánosan 1év garancia.

 

Végül említenünk kell a saját fejlesztésű alkatrészcsoportjukat, a Trinity-t, amely igényes és minőségi alkatrészek, kiegészítők sorozatával kápráztatja el a bringásokat. A Hauser kerékpárokon számos Trinity alkatrész megtalálható!

 

Áruházunkban folyamatosan több mint 250 Hauser modellből válogathat, melyek mindegyike kipróbálható!.

A bringáinkat precízen üzembe helyezve - mely nálunk díjtalan szolgáltatás - adjuk át, illetve megajándékozzuk Vevőinket egy 30%-os munkadíj kedvezménnyel mely egészen a vásárolt kerékpár élete végéig bármennyi alkalommal igénybe vehető szervizünkben!

 

Látogasson el hozzánk, és legyen gazdagabb egy (vagy több) Hauser kerékpárral!