Boldog új évet kívánunk a BBB-vel!
Védekezz a hideg ellen a BBB téli termékeivel. Január 09-től január 22-ig két kiemelt ajánlattal készültünk Neked. A Waterflex kamáslit és a Coldshield téli kesztyűt kínáljuk rendkívüli áron!
Boldog Karácsonyt!
Vidám, derűs, bensőséges, családos, meglepetéses, ízes-illatos karácsonyt kívánnak a Vitál Club Kerékpáráruház munkatársai: Noémi, Edina, Zsolt, Gábor, Balázs, Csabi, Jani, Zoli és Sanyi
RED FRIDAY extrákkal!
Minden 25%-al olcsóbb lesz december 16-án, egy-két érthető kivételtől eltekintve. SŐT! Készülünk pár eszméletlen extra akcióval is, ahol akár 60% kedvezmény is a zsebedben maradhat.
Red Friday + extrákkal
December 16-án szinte mindent leárazunk! Hogy mennyivel? Az egyenlőre legyen meglepetés. Egy biztos, nem fogsz csalódni! A totális akcióra készülünk pár extra ajánlattal is, hogy biztosan megtaláld a tuti bringát vagy kiegészítőt!
Ünnepi nyitva tartás
Vasárnapi nyitva tartásokkal is várunk! A részletes információért kattints a "Bővebben..." gombra!
BLACK FRIDAY!
Végre eljött a napja, amikor bevásárolhatsz magadnak a következő évekre. Ezt most ne hagyd ki! Ha mégis, bánni fogod... Ne feledd, az extra kedvezmények csak készpénzfizetésre vonatkoznak!
Ha vigyázni akarsz a kerékpárodra - VÁRJ!
Nem bízol a lakatodban? Most vettél egy nagy értékű bringát és nem mered semmivel lezárni? Minden nap szükséged van a kerékpárodra és nem bíznád a véletlenre, hogy elvigyék? Gyere be hozzánk és találunk meg nálunk a legjobb lakatot! November 25-én Black Friday!
Ha nem tudod mit ajándékozz - VÁRJ!
20 és 30 százalék a legjobb kiegészítőinkből! Már biztosan tudod, hogy csak 25-én a Black Friday napján!
Ha látni szeretnél a sötétben – VÁRJ!
Na rémisztgesd az autósokat és magadat se! Vásárolj november 25-én lámpát vagy villogót őrülten alacsony áron!
Ha a gyereknek kell új bicaj – VÁRJ!
Minden gyerekbringából 25% kedvezmény! Már biztos tudod, hogy csak november 25-én! Válassz a 72 különböző raktáron lévő modell közül, hogy megtaláld a legjobbat gyermekednek.
1 - 10/335