A Black Friday közelít!
Már csak hetet kell aludni és az álmod beteljesül! Mutatjuk a legjobb ajánlatainkat.
Black Friday a Vitál Club Kerékpáráruházban! Mert az igazán jó dolgok élőben történnek.
Nézd meg online! Járj utána online! Hasonlítsd össze online! VEDD MEG OFFLINE! Mert üzletünkben minden november 23-án történő vásárlás kettőt ér!
A világító kéz...
Nem, ez nem egy elfeledett Agatha Christie mű hanem a valóság. Olyannyira, hogy mi fotóztuk a többi kesztyű között. Meggyőző ugye?
Ingyenes Tacx tesztnapok a Vitál Club Kerékpáráruházban!
Felejtsd el, amit eddig a görgőzésről gondoltál! Emeld az edzésedet egy új szintre, lépj be a Virtuális Valóság világába! Tacx apllikáció, vagy Zwift? Hagyományos, vagy Direct Drive? A Tacx tesztnapon megkapod a válaszokat és megtalálod a kedvencedet!
Bátor, tűzrőlpattant kolléganőket keresünk!
Szívesen látunk értékesítőink között, ha vonz a sport vagy a szabadidő eltöltés kerékpáros módja. Kedveljük a lányokat, mert közvetlenek, több felé is tudnak figyelni, szorgalmasak és kedvesek... A műszaki vonaltól pedig ne ijedj meg, most is van két nagyon ügyes lányunk... 
BBB akció! Gondolj magadra és a kerékpárodra is.
Egész évben érted dolgozott, rád figyelt. Itt az alkalom, hogy most te figyelj rá egy kicsit.
Megérkeztek hozzánk az új Tacx görgők!
Megérkeztek hozzánk az új Tacx görgők! A bejgli szezonnak úgy lett vége, hogy el sem kezdődött..........
Idén is ott leszünk az Autómentes Napon! Gyere a 15% kedvezményért!
Szeptember 22-én szerettel várunk mindenkit a Salétrom utcában az Autómentes Nap keretében, hogy kötetlenül beszélgessünk a kerékpározás örömeiről és előnyeiről, miközben élvezzük az idei nyár utolsó meleg napját. Várunk mindekit, hiszen egy e-mail címért 15% kedvezményre jogosító kupont adunk ajándékba!
Ingyen hitel!  
Most vásárolj nálunk kerékpárt nulla százalékos kamattal, önrész befizetése és rejtett költségek nélkül nélkül, húsz havi részletre, szeptember 30-ig!
Amerikai KTM akció augusztus 31-ig!
Amerika a lehetőségek hazája. Ez ihletett bennünket, amikor kitaláltuk következő akciónkat. Most három fantasztikus lehetőség közül választhatsz, hogy végre hozzájuss egy igazi KTM presztízs géphez! Válassz lehetőségeid / pénztárcád / kedved szerint egészen augusztus 31-ig.
1 - 10/373