Ön most itt van: Kezdőlap Kellys kerékpárok

Kellys kerékpárok gyári logo, ha rákattint máris a kerékpár webshopunkban találja magát a Kellys kerékpárok között.

 

A Kellys kerékpárok az elmúlt 20 évben a megbízhatóság és (a) szépség szinonimájává váltak. Mivel évről-évre sikerült felülmúlnia előző kollekcióját, elnyerte áruházunk "kiemelt márka" státuszát.

 

Versenykép egy Kellys Sabotage nyergében

 

Bemutatás:

Az eltelt 20 év alatt több mint 2 millió Kellys kerékpár került legyártásra és értékesítésre. Az ezen idő alatt szerzett tapasztalatokat nagyszerűen kamatoztatják az aktuális évi kollekció megalkotásakor. Fő erényük a rendkívül stílusosan összeállított dizájn, és a szinte legendássá vált minőség és megbízhatóság. A dizájnt nem kell különösebben magyarázni, egyszerűen csak rájuk kell pillantani. A minőségi mutatókat, mi sem példázhatná jobban, minthogy a „nyers” még nem üzembe helyezett kerékpárok kb. 85%-osan érkeznek a gyártótól, így üzembe helyezésük kevesebb időt vesz igénybe, a gyári összeszerelés precizitása miatt.

 

Kellys Exquisite a cross kategória éllovasa. Sportos és rendkívül szemetgyönyörködtető

 

A választék:

Palettájuk a teljes kerékpáros világot lefedi, kivétel az extrém bringákat. Különösen egy kerékpárfajtát sem tudnánk kiemelni a kínálatból, mivel nagyon erős a mountainbike, a trekking és a cross vonal is. Ami ezen belül viszont fontos, hogy a különböző specifikációjú modellek teljesítményben és árban közel helyezkednek el egymáshoz, ezért mindenki könnyedén megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának megfelelőt. A másik kiemelt szegmenst a női geometriájú MTB-k jelentik. Erről bővebben itt olvashat.

 

A Kellys Janette WLC egy kiváló női geometriájú mountainbike minden igényt kielégítő felszereltséggel

 

Technológia:

Az összes modellre jellemzően a Kellys kerékpárok rendelkeznek egy nem látható titokzatos X összetevővel, ami a kerékpár kipróbálásakor válik felismerhetővé. A magas "mókafaktor" valószínüleg a végletekig átgondolt és tesztelt vázgeometriából, és a szinte tökéletes ergonómiából adódik.

 

A Kellys kerékpárok tervezése mindig nagy kihívás a cég szakembereinek, mivel a tökéletest nehéz tovább javítani.

A Kellys kerékpárok gyártási folyamatára mindig nagy hangsúlyt fektettek és minden részletet aprólékosan kidolgoznak

 

Egy szó mint száz, egy rendesen karbantartott Kellys kerékpár több évtizedig jóban és rosszban, napsütésben és esőben, hóban és sárban is hű társunk lesz.