IIdéntől a nagy érdeklődésre való tekintettel több fronton is újraindítjuk kölcsönzési lehetőségünket. A repertoárt folyamatosan szélesítjük különböző járművekkel, igényeiknek megfelelően.

 

Indulásként két olyan eszközt lehet kölcsönözni, amire nem szívesen áldoz az ember 40-50 ezer forintot, de nyilván azoknak is jó lehetőség, akik vennének, de bizonytalanok a használatát illetően. Így viszont elvihetik akár egyetlen napra, és nyugodt körülmények között meghozhatják döntésüket. Ez egy remek alkalom, hogy kipróbálják, és ha megtetszik akkor még mindig ott a lehetőség a megvásárlására.

 

Gyerekutánfutó

 

Neuzer acélvázas 2 gyermek szállítására összsúly: max.40kgItt a megoldás a hosszabb túrákhoz, ha pici gyerekek is vannak a családban, akik nem bírnák a sok tekerést. Széltőlnaptólesőtől védve vontathatjuk porontyainkata a lehető legnagyobb biztonságban. A biztonságról a merev, erős acél váz a nagy kerekek és a beépített biztonsági övek gondoskodnak. Az utánfutót szinte pár másodperc alatt csatlakoztathatjuk kerékpárunkhoz (először lehet beletelik pár percbe smiley ), és már suhanhatunk is az utakon.

 

Vigye magával a gyerkőcöket is a szabadba, és ne feledje a bukósisakot!

 

A bérlés részletei:

1 nap - 2 000 Ft

1 hét - 8 000 Ft

 

(A kaució 30 000 Forint)

 

Tandem utánfutó - Jelenleg nem elérhető

 

Sixteam tandem 20Az egyik legjópofább találmány a gyerek szállítására illetve a közös tekerésre. Ha csemeténk már biztonságosan tud 20"-os kerékpáron bringázni, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a tandemen is elboldogul. Gyakorlatilag egy kattintással csinálhatunk a kerékpárunkból egy tandemet, mellyel a gyerkőcöt tudjuk húzni. Sőt nem csak húzhatjuk, hanem a gyerek be is tud segíteni nekünk a tekerésbe, amennyiben van kedve :) . Saját tapasztalatunk szerint könnyű vele a közlekedés, a kanyarodás, és boldog pillanatokat okoz. Próbálja ki és okozzon örömet Önmagának és gyermekének egyaránt! (Jelenleg nem bérelhető)

 

 

A bérlés részletei:

1 nap - 2 000 Ft

1 hét - 8 000 Ft

 

(A kaució 30 000 Forint)

 

Prémium Trek Tandem utánfutó - Jelenleg nem elérhető

 

Sixteam tandem 20Mindent tud, mint a fentebb említett modell. Sőt, még annál többet is! Kiváló minőségű anyagokból és alkatrészek felhasználásával készül, felfogatása masszív és ellenálló. Gyerkőcünk maximális biztonságban gurulhat mögöttünk. A Trek név garancia a tökéletes összeszerelésre és minőségre.

 

 

 

A bérlés részletei:

1 nap - 3 500 Ft

1 hét - 12 000 Ft

 

(A kaució mindkét esetben 40 000 Forint)

 

Neuzer Twilight cruiser jellegű tandem - Jelenleg nem elérhető

 

Neuzer Twilight Cruiser jellegű tandem, Shimano Nexus 3 sebességes agyváltóvalPróbálta már valaha? Ketten egy bringán, mégpedig úgy hogy mindekinek saját nyerge van? Nem? Akkor itt a lehetőség megtapasztalni a kerépározás ezen egyedi és felejthetetlen módját. A tandemen megoszthatjuk barátunkkal, kedvesünkkel az energiákat, a nehézségeket és elsősorban az élményeket. A kerékpár 3 sebességes Shimano Nexus agyváltóval van szerelve, mely kiválóan alkalmas rövidebb túrákhoz, illetve kevésbé dimbes-dombos területen való túrázáshoz.

 

A bérlés részletei:

1 nap - 5 000 Ft

1 hét - 20 000 Ft

 

(A kaució 60 000 Forint)

 

Neuzer X-Series cross kerékpár, bordó/sötét bordó 52cm/20"

 

Itt a vadiúj Neuzer X-Széria! Ezzel elérhetővé vált bárki számára egy remek cross bringa birtoklása. Alumínium váz, Shimano Revoshift markolatváltó, mely ugyancsak Shimano első és hátsó váltót vezérel, duplafalú abroncsok alumínium agyakkal. A nagyszerű alkatrészek sorának itt még nincs vége. Alukaros hajtómű mely ipari csapágyas monoblokk rendszerű középcsapágyon nyugszik. A Neuzer egy ízig-vérig cross kerékpárt fejlesztett ki számunkra. A cross kerékpárok új szintre emelik a kerékpározást a montikhoz képest, és ha ezt az új szintet egy ilyen kerékpár nyergében érjük, akkor azt gondoljuk, hogy miénk a világ!

 

A bérlés részletei:

1 nap - 3 000 Ft

 

(A kaució 30 000 Forint)

 

 

MENABO ANTARES PLUS kerékpárszállító vonóhorogra

 

Összecsukható nagy teherbírású vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító e-bike-ok és mountain bike-ok, fatbike-ok szállítására. A kerékpárok szállításának egyik legbiztonságosabb és legkényelmesebb módja, a kerékpárszállító 60 kg-ig terhelhető. 30-50 mm átmérőjű, akár 70 mm profilmagasságú felsőcsővel rendelkező kerékpárokhoz is alkalmazható, max. 110 cm tengelytávolsággal. 22”-29” kerékmérethez, max. 110 mm gumiszélességig. A 3 zárható vázfogó karom a kerékpárok precíz rögzítését szolgálják, melyhez nem lesz szükséged szerszámra. A kerékpárszállító a vonószemre zárható. Acél, alu sínnel, 13 pólusú csatlakozóval, 7 pólusra átalakító adapterrel. A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva.

 

A bérlés részletei:

1 nap - 3 500 Ft

1 hét - 8 000 Ft

 

A Kaució 80.000.-Ft

 

A részletekről érdeklődjön értékesítő kollegáinktól, vagy e-mail-ben.

 

Tekitnse meg a bérleti szerződést!