Ön most itt van: Kezdőlap KTM kerékpárok

Természetesen nem motorral bővül kínálatunk, hanem a KTM motortalan kétkerekűivel smiley

 

Egy KTM kerékpár nyergében nincs akadály!KTM – Made in Ausztria. Narancs, minőség, megbízhatóság. Vagy csak egyszerűen az osztrák precizitás. Számos szinoníma amelyet a KTM magában hordoz.

 

Az első KTM kerékpár 1964-ben készült. Azóta több mint 150 különböző specifikációjú kerékpár borzolja a könnyű választást remélő vásárló idegrendszerét. Hát Ők ebből a szempontból nem könnyítik meg a választást.

Abból a szempontból viszont igen, hogy legyen a döntés bármelyik modell, mindegyik kerékpár kategóriában precízen válogatott és összehangolt alkatrész csoportokat és kiegészítőket találnak.

 

Kerékpárok downhilltől a cross countryig, országútitól a trekkingig, cityig. Gyerek bringáktól a pedelecekig.

 

Vásárlóink szokásait, igényeit figyelembe véve sikerült összeállítani a KTM cross, trekking, országúti és city modelljeiből ez éves palettánkat, közöttük a megkerülhetetlen 27,5", 29"-os MTB kategóriákkal fűszerezve. Vagy mondhatnánk „narancsozva”. Mert hát ha KTM, akkor fekete, narancs, némi ezüst és újdonságként egy kis fehér, némi zöld-kék pikantériával. Az utóbbi években szakítottak a megszokott visszafogott stílussal, és a sportos kategóriák megjelenése immáron vagányságot és egyediséget mutat. Természetesen a trekking és city kerékpárok esetében megmaradt az elegáns, prémium minőséget sejtető sugalló külső.

 

Az egész család „felöltözhet” KTM-mel. A szó igazi és átvitt értelmében is, hiszen a kerékpárok mellett számtalan kiegészítőt, ruhát, kesztyűt is kínálnak, hogy a család apraja-nagyja teljes összhangban tekerhessen kerékpárjával.

 

Naponta nem kevesebb, mint 750 kerékpárt szerelnek össze.

 

A KTM kerékpárok kerekeit kézzel fűzik és centírozzákCsúcstechnológiájú festési eljárást alkalmaznak a KTM kerékpárok esetében.A kerekek kézi fűzése garantálja a maximális minőséget és biztonságot

 

Kerékpárjaik festése környezetbarát technológiával készül, vízbázisú festékek használatával.

 

 

Új tesztekkel gondoskodnak a KTM kerékpármárka magas minőségéről és megbízhatóságáról. Komplett kerékpárokon a teljes életcikluson át tartó terheléseket és használatuknak körülményeit szimulálják 70 órán keresztül.

A KTM kerékpárok tesztelési fázia

 

 

KTM kerékpárok azoknak, akik csak a legjobbat hajlandók elfogadni!

 

A KTM csak a legjobb gyártókkal szerződik, így kerékpárjaikon Continental, Schwalbe, SKS, DT, Shimano, Selle Royal, Lookin, Magura, Busch&Müller, Basta, Suntour, Rigida és Ryde alkatrészek, kiegészítők találhatók.

 

A 2015-ös kollekció darabjai, már áruházunkban vannak! . Nem csak a szemnek, a kéznek is. Foghatók, kipróbálhatók és egyre több lesz belőlük!

 

 

 

A KTM kerékpárokon alkalmazott technológák:

 

Triplán húzott vázcsövek a tökéletes súly-erő kombinációhoz.Beépített post mount tárcsarögzítés

carbon himba rendszer, mely 40% súlymegtakarítást jelentdirekt rögzítésű első váltóhoz kialakítva

A karbon vázakat védeni kell a külső behatásoktól, erre született ez a technológiaMerev 12mm átmérőjű hátsó átütőtengely, nagyobb terhelehtőség, kisebb szervízigény.

A KTM kerékpáok többségén rejtett bowdenvezetés található, melynek előnyeit itt olvashatják.Az integrált post-mount tárcsafékrögzítés kisebb súlyt és nagyobb merevséget jelent.

A 15mm-es első átütőtengely a merevség és súly nagyszerű kombinációja.A felső kategóriát az új technológiájú press-fit középcspágyakkal szerelik.

Pro Damping System felfüggesztés a megbízhatóság szinonímájává vált.Pro Damping System felfüggesztés a megbízhatóság szinonímájává vált.

Nagyobb átmérő, de csak a legfontosabb helyen.