Ön most itt van: Kezdőlap Miért tőlünk?

Tisztelt Érdeklődőnk!

 

A látszatát is el szeretnénk kerülni az öndicséretnek, de ebben a menüpontban mégis valami ilyesmire kényszerülünk. Megpróbáljuk objektíven összefoglalni az általunk valósnak remélt értékeinket.

 

Kérjük Önöket, próbáljanak ki bennünket, és ha egyes pontjainkkal nem értenek egyet, vagy az ellenkezőjét tapasztalják, feltétlenül írják meg nekünk az uzlet@vitalclub.hu címre.

 

Üdvözlettel a Vitál Club csapata

 

Nos, miért tőlünk?

 • Mert Válogatott árukészlettelvárjuk Vevőinket. 17 év szakmai tapasztalatai alapján igyekszünk a legjobb ár/érték arányú kerékpárokat, alkatrészeket és kiegészítőket illetve márkákat kiválogatni, bemutatni.

 

 • Mert Nálunk egész évben 800-1000 darab kerékpárból válogathat, a hagyományos háztartási kerékpároktól és felnőtt tricikliktől kezdve, a pöttöm bicajokon, tandemeken, utánfutókon keresztül a professzionális sportkerékpárokig.

 

 • Mert országosan egyedülálló a gyermek kerékpár kínálatunk! Szezonon kívül is 200 darab feletti ezekből is a  választék! Hajtányok, rollerek, 12”, 14”, 16” 20” 24”-os kerékpárok, kontrafékes, láncváltós, agyváltós kivitelben, többféle vázgeometriával, fiú, lány vagy unisex kivitelben… Igazi kuriózumként ajánljuk figyelmükbe a gyerekszállító utánfutóinkat és a tandem utánfutót. Áruházunkban játszósarok is várja a csemetéket.

 

 • Mert Velox elektromos kerékpár mintabolt vagyunk.Áruházunk a Velox Elektromos kerékpárok mintaboltja, ahol minden modell, teljes színválasztékban megtekinthető, kipróbálható. Egyedülálló alkatrészellátást kínálunk, több mint 600 féle alkatrész raktárról vagy egy-két napos átfutással. Műhelyünkben sokoldalú és fejlett problémamegoldó képességű szerelőink bármilyen problémát orvosolnak!

 

 • Mert folyamatos az akciós választékunkIgyekszünk minden kerékpár kategóriában akciós modelleket kínálni. Továbbá az egyéb termékkörökben is rendszeresen kifoghat akciós cikkeket.

 

 

 • Mert nálunk díjtalan az üzembe helyezés és a garanciális átvizsgálás.Kerékpárvásárlás esetén már régen nem vagyunk drágábbak egy-egy nagyáruháznál (kérjük tekintsenek el a felsorolásuktól J), ha figyelembe veszik az ilyen helyeken vásárolt bringák üzembe helyezési, majd későbbi  garanciás átvizsgálási költségeit, illetve azt a tényt, hogy mi szakértő szemmel válogatunk a kizárólagosan üzleti érdekekkel szemben… Végül ne feledkezzen meg arról sem, hogy gyakran nem egyszerű felkutatni az eldugott garanciás szervizeket, ahol a lojalitás kevésbé uralkodó…

 

 • Mert elkötelezettek vagyunk.Cégünk vezetése mindig a legfontosabbnak tartotta, hogy sorainkban elkötelezett munkatársak dolgozzanak. Legyen az műszaki vagy sport vagy szabadidő-eltöltés kapcsolatú kötődés. Talán emiatt is sikerülhetett, hogy szinte mindig a legmegfelelőbb kerékpárt, alkatrészt, kiegészítőt ajánlottuk Vevőinknek.

 

 • Mert számunkra fontos a kultúra és a szakértelem.Nagy hangsúlyt fektetünk értékesítőink etikai és szakmai képzésére. Nálunk nem fordulhatnak elő "flegma" eladók. Valamint nagyon igyekszünk, hogy minden szakmai kérdésre kielégítő válasszal szolgáljunk.

 

 • Mert termékfelelősségi struktúrával dolgozunk. Kiemelt márkáinkat és termékköreinket egy-egy értékesítő munkatársunk gondozza. Így biztosítjuk, hogy értékesítőink mindig naprakész és mély ismeretekkel álljanak Vevőink rendelkezésére.

  Ismerje meg munkatársainkat itt:

 

 • Mert teljes körű a szerviz szolgáltatásunk. 6 állásos műhelyünkben francia VAR szerszámokkal dolgoznak szerelőink. Elvégezzük az általunk értékesített kerékpárok garanciás és minden egyéb kerékpár fizető javítását egyaránt. De megjavítunk kerekesszéket, babakocsit, rollert, szobakerékpárt és egyéb fitnesz eszközöket is.

 

 • Minőségbiztosítás a műhelybenKerékpárjainkat 17 éves tapasztalat alapján kidolgozott technológiai sorrend szerint helyezzük üzembe. Így sikerült elérnünk, hogy a 17 év alatt értékesített több mint 50000 darab kerékpárral, szerelési hibából adódóan nem történt baleset. Ez valamiféle „kényszerpálya” is, hiszen magunk szervizeljük garanciában az általunk értékesített bringákat, ezért ha hibázunk, duplán dolgozunk és szégyenkezünk. Végül, a felelősség vállalás végett minden kerékpárunk viseli üzembe helyezője nevét.

 

 • Minőségbiztosítás a gyártóinknál. Áruházunkban fontos szempont, hogy szabványos és biztonságos termékeket forgalmazzunk, különösen a gyerekkerékpárok, gyerekülések, bukósisakok tekintetében. Ezekben a termékkörökben kizárólag az EU-s szabványoknak megfelelő cikkeket forgalmazunk.

 

 • Mert valódi és méltányos a garanciánk! Valódi, mert Vevőinket megtartani szeretnénk és nem máshova kergetni. Ha valami anyaghibás, nálunk nem fordulhat elő, hogy csalódottan távozik a Vevő. Méltányos, mert néha a  gyártók/importőrök jogszerűen utasítanak el egy-egy reklamációt, hivatkozva a nem rendeltetésszerű használatra, ugyanakkor mi meg tudjuk érteni a vásárlónk indokait is és saját veszteségkeretünk terhére cserélünk alkatrészeket. Természetesen meg kell jegyeznünk, hogy mi sem mindent cserélünk bármi áron, ami tényleg távol áll az „anyaghiba” fogalmától, azt a reklamációt mi sem tudjuk elfogadni.

 

 • Mert igényes és gazdag éves katalógust kínálunk érdeklődőinknek 80 oldalon, díjtalanul.A katalógus a szezon elején, márciusban jelenik meg.

 

 • Mert fontos nekünk a környezet. Cégünknek szerződése van veszélyes hulladék semlegesítő és feldolgozó szervezetekkel. Kérjük, hozza el hozzánk elhasznált akkumulátorait és kimerült elemeit, áruházunk hivatalos gyűjtőhelye ezen környezetromboló hulladékoknak.

 

 • Mert gyűjtjük a használt kerékpárokat. Ha útban van, eladni nem lehet, kidobni fájna… Áruházunk évek óta gyűjti a használt kerékpárokat gyermekotthonok számára. A leadott bringákat feljavítjuk, biztonságossá tesszük, majd átadjuk azoknak, akiknek még igazi örömöt okoz egy-egy kétkerekű. Ha az Önök háztartásában is van ilyen, kérjük hozzák el hozzánk, mi eljuttatjuk a rászorulóknak. Ha ismerőseiknél látnak ilyet, hívják fel figyelmüket a lehetőségre. Köszönjük!

 

 • Mert nyereségünkből visszaforgatunk szponzorációra és támogatásokra.Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk támogatni amatőr sportolókat, sportköröket. Számos óvoda és iskola bicaj beszerzését jelentős kedvezménnyel segítettük és segítjük a jövőben is. Kerékpár főnyereményt ajánlottunk fel a Székesfehérvári Gyermekdiabetes Team rendezvényére. Minden évben meghirdetjük rajzpályázatunkat, melyen szintén kerékpár a főnyeremény. Rendszeres résztvevői vagyunk a mobilitási hétnek, és más városi rendezvényeknek.

 

 • Mert célkitűzésünk a vevőközpontú kommunikáció.Hozzánk fordulhat szóban vagy írásban, biztos lehet benne, hogy választ kap kérdésére. E-mailben feltett kérdésekre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk. Ha nem járunk sikerrel a ránk bízott probléma megoldásában, mi arról is tájékoztatjuk.

 

 • Mert majd mindegyik egészségpénztárral szerződésünk van és számos utalványt elfogadunk. A részletekről itt olvashat:

  A részletekről itt olvashat: