Cselezd ki a defektrémet!

 

Idén sem maradunk Conti akció nélkül. Most a teljes árú Touring Plus technológiás köpenyekhez, legyen az bármilyen méretű, ajándék 1890 Ft-os Hermertic Plus belsőgumit kapsz ajándékba! Az elérhető méretek: 26x1,75"; 28, 32, 37, 42, 47-622

 

Vagy válogass az amúgy is akciós kínálatban, hogy védekezz már most a szezonra a defektek ellen, az évek óta bizonyító Plus technológiával. Megvédi köpenyed a szúródefektektől, ezzel kímélve meg téged megannyi bosszúságtól.

Több Touring Plus modell eleve akciós. Így ezeknél Te választhatsz, hogy ajándék belsőt szeretnél és teljes árat fizetsz a köpenyért, vagy akciós áron veszed a köpenyt és vásárolsz mellé egy Hermetic tömlőt teljes áron.

 

 
A Plus technológia:
 
A védelmet egy nagyon rugalmas speciális gumikeverék adja, ami a minta és a belső fal között helyezkedik el. Ez a szinte áthatolhatatlan réteg kint tart minden idegen tárgyat, még egy rajszeg sem juthat át. A PlusBreaker technikával készült köpenyek megtalálhatóak szinte minden szegmensben, legyen szó akár verseny felhasználásról, cyclocross, városi és trekking bringákról egyaránt. A technológia garantálja a maximális biztonságot anélkül, hogy a kerékpározás során bármilyen negatív hatását éreznénk. Az összhangot ott volt nehéz megtalálni, hogy a kanyarodás alatt ne roskadjon össze a gumi a kemény futófelület miatt, viszont ezzel egy időben érjék el a legnagyobb biztonságot a defektállóságban. Természetesen ez a német mérnökönek nem jelentett gondot, így menettulajdonságaikat tekintve is kiemelkednek a Plus köpenyek az átlagból.
 
 
A Touring Plus:
 
Az egyik legkedveltebb városi és túra felhasználásra tervezett gumi a Continental kínálatában. Köszönhető ez a középső összefüggő sima, könnyen gördülő felületnek és a kanyarokban kiválóan tapadó közepes mélyésgű barázdáknak. Poros úton és esőben is maximális biztonságban tekerhetünk, nem kell félni az esetleges megcsúszástól. A Plus defektgátló réteg mellett a gumi szerkezete is rendlívül strapabíró. A 3x180 TPI-is szövetsűrűségű alapra építkező köpeny brutális merevségéről és szívósságáról híres. Válassza ki most a megfelelő szélességet és tuningolja fel kerékpárját egy Touring Plus köpennyel! Nem fog csalódni…
 
 
 
*Az akció 2016. április 27 - május 7. között a készlet erejéig érvényes. Kizárólag készpénzfizetés ellenében vehető igénybe, illetve az akció más akciókkal kedvezményekkel nem összevonható. Az akcióban szereplő termékeket nem áll módunkban félrerakni, és a már foglalózott termékekre nem érvényes.