Continental akciós sport köpenyek
Kerékpárunk egyik legfontosabb alkotóeleme a gumi. Ez értinkezik az aszfalttal, tapadása kiemelten fontos biztonságunk érdekében. Kik ne tudnák ezt jobban, mint az országútisok, akik alig 23mm-es köpenyeken suhannak a túrabringások által elképzelhetetlennek tűnő sebességgel. Most leginkább őket szeretnénk kényeztetni két remek ajánlattal!
 
 
A Continental Ultra Sport 23-622mm-es drótperemes köpenye érzésünk szerint a legjobb ma kapható belépő szintű országúti gumi a piacon. A kategóriához mérten kiemelkedő tapadással és rendkívüli tartóssággal van megáldva. A hosszú éveken át változatlan mintázat országútisok millióinak nyújtotta a megoldást köpeny gondjaikra. Amíg a készlet tart, most 6290 Ft helyett csupán 3990Ft-ért kaparinthatod meg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Contitnental Ultra Race Safety Systemet azoknak az országútisoknak ajánljuk, akik üldöztetve érzik magukat a defektrémtől. Egy kis plusz súlyért cserébe nem kell aggódni a futófelületi defektek miatt. Akkor is remek választás, ha kerékpárunkat nem csak sportoláshoz, hanem munkába járáshoz és a midennapi közlekedéshez is használjuk. Amíg a készlet tart, most 7990 Ft helyett csupán 4490Ft-ért veheted meg.
 
 
 
 
 
 
 
 

*A kevezmény a készlet erejéig vagy visszavonásig tart és kizárólag a készleten lévő termékekre érvényes. Az akció jellegéből adódóan terméket nem áll módunkban félrerakni, illetve a már foglalózott, megrendelt termékekre nem vonatkozik. A kedvezmény más kedvezményekkel (kedvezménykártyákkal), akciókkal nem összevonható, és szigorúan csak készpénzes fizetés ellenében vehető igénybe.