Rendkívüli KTM ajánlat csak a leggyorsabbaknak!

KTM Strada 800 Speed

 

Most, csak a készlet erejéig megkaparinthatod a város leggyorsabb bringáját! KTM Stada 800 Speed fitness 52cm-es vázzal 265 900 Ft helyett 199 990 Ft!

 

 

Pár szó a Fitness kategóriáról:

 

A cross és országúti bringák házasításából született viszonylag új irányzat. Az országútinak megfelelő kerékmérettel (622mm), de azoknál néhány milliméterrel szélesebb köpenyekkel szerelik a gyártók (23-28mm). Egyenes kormány, a cross-hoz hasonló vázgeometria és máris kész a legújabb kerékpárfajta. Napi mozgásigényünk edzés és sportszerű kielégítésére, és rövidebb túrákra megfelelő könnyű és gyors kerékpár. Abszolut sportcentrikus, gyári összeállításai sosem tartalmaznak felszerelést.

 

Ajánljuk azoknak, akik napi szinten futnak (de néha mást is kipróbálnának) és a sebesség imádóinak.

 

 

*A kevezmény a készlet erejéig vagy visszavonásig tart és kizárólag a készleten lévő termékekre érvényes. Az akció jellegéből adódóan terméket nem áll módunkban félrerakni, illetve a már foglalózott, megrendelt termékekre nem vonatkozik. A kedvezmény más kedvezményekkel (kedvezménykártyákkal), akciókkal nem összevonható, és szigorúan csak készpénzes fizetés ellenében vehető igénybe.