A biztonságot most könnyen megduplázhatod!

Egészen április 29-ig minden  Abus Smiley bukósisakhoz ajándék My first Abus lakalt jár!

 

Szoktasd már most gyermeked ezeknek a kiegészítőknek a használatára és szeretére. A bukósisakok alkalmazásának fontosságára és okára talán nem kell kitérni külön, ugyanis teljesen egyértelmű előnyöket hordoz magában. A jó minőségű lakatok is egyre inkább elterjednek, sok borsot törve ezzel a kerékpárunkhoz nem tiszta szándékkal közeledők orra alá. Ha gyeremekedet már most szoktatod a gondolathoz, hogy e két kiegszítő a kerékpározás szükséges része, akkor idősebb korában sok bonyodalomtól kimélheted meg.

 

 

 

Az ABUS Smiley:

Bébi és kisgyerek kerékpáros sisak mindennapi használatra. Cold-mold technológiával készült, hogy a sisak külső héja a külső ütéscsillapító vázzal a legbiztosabban kössön. A sisakkaréj az arc nap elleni védelmét szolgálja. Speciális tarkó és oldalvédelemmel rendelkezik. A körméretet a Zoom finombeállító rendszerrel könnyedén beállíthatjuk. Állpántja szintén egyszerűen állítható. A megfelelőszellőzésről 8 nyílás gondoskodik, melyeknél az elsők bogárhálóval vannak ellátva. Ha pici fej többször is megizzad sincs probléma, a bukósisak betéte kivehető és mosható. A passzív biztonságról fényvisszaverő részek gondskodnak.

 

A Smiley bukósisakokat itt tudod megtekinteni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A My first Abus:

Pont a gyereknek tervezve. Egyszerű 4mm-es acélsodrony lakat, kulcsos zárral. Autó formájú zárszerkezettel három színben kapható. Nagy előnye, hogy könnyen használható és rendkívül könnyű kivitel.

 

Az ajándékba járó My first ABUS zárakat itt tekintheted meg!

 

 

 

 

 

*A kedvezmény 2017.04.29-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az akció jellegéből adódóan terméket nem áll módunkban félrerakni, illetve a már foglalózott, megrendelt termékekre nem vonatkozik. A kedvezmény más kedvezményekkel (kedvezménykártyákkal), akciókkal nem összevonható, és szigorúan csak készpénzes fizetés ellenében vehető igénybe. A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk.