Csak 10 napig -30% minden cipőre!

-30%

Akárkivel beszéltél, mindenki ajánlotta ugye? Mi sem tesszük ez másképpen. Lépj egy szinttel feljebb a kerékpározásban!

 

Most leveszünk egy kis terhet a válladról, ugyanis 10 napon át 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Specialized cipőválasztékunk minden egyes modelljét! Hobbi, sport, túrázás? Mindenre van megoldásunk. Válaszd ki, rendeld meg és pár nap múlva már tekerhetsz is! Ha bizonytalan vagy, szakértő kollégáink állnak rendelkezésedre, hogy kiválaszd a hozzád leginkább passzoló bringás csukát.

 


MTB és országúti Sport cipők:

Külsőre elenyésző különbség van a két fajta között. Csupán a cipők talpának kialakítása különbözik. Az országúti cipők sima talppal rendelkeznek, melyből kiemelkedik a nagy méretű stopli. A mountainbike-os esetében a talp gumi bütykökkel esetenként fém betétekkel van ellátva, hogy a laza erdei talajon is biztos lábon álljunk. A stopli itt belesimul a talp vonalába. Ebben a kategóriában már megtalálhatunk minden technológiát, amit az ember a cipőgyártásról valaha is kitalált. Karbon talp, precízen feszíthető zsinóros fűző, talp hőjétől formálódó talpbetét és belső rész, stb. A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen.

 

 

 

 

 

Túra és szabadidő cipők:

Hobbi kerékpárosok és túrázók kedvelt modelljei. Külsőre inkább emlékeztetnek egy normál edzőcipőre. A fő különbség azonban annyi, hogy talpukba beszerelésre került a stopli felfogatási lehetőség, illetve a felsőrész és a talp kialakítása a kerékpározás igényeihez készült. A felsőrész fixen fogja a lábat, hogy a felfelé húzásnál tartsa a lábfejet. A talp pedig eléggé merev, hogy a lehető legtöbb erőt tudjuk átvinni a pedálra. A kerékpárról leszállva vitán felül ez fajta a legkényelmesebb sétáláshoz.

 

 

 

 

 

*A kedvezmény 2017.06.28-tól 2017.07.08. vagy a készlet erejéig érvényes. Az akció jellegéből adódóan A kedvezmény más kedvezményekkel (kedvezménykártyákkal), akciókkal nem összevonható, és szigorúan csak készpénzes fizetés ellenében vehető igénybe. A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk.