Próbáld ki most!

Próbáld ki most!

 

Országúti kerékpárok.

 

Hát igen...

 

Már mindenki eljátszott a gondolattal…

 

Amikor elsuhannak mellettünk őrült tempóval...

 

Amikor csapatban látjuk őket…

 

Gyorsak, dinamikusak, látványosak.

 

 

 

 

 

Néhány év tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, mit érzel. Kipróbálnád milyen a 2017-es év fejlesztéseivel tekerni? Most még pár napig, csak nálunk, 2+1 kerékpár áll rendelkezésedre, hogy eldöntsd mit tud az Ultegra tárcsafékes szett. Kipórbálnád a tárcsás 105-öst is? Erre is lesz lehetőséged. Illetve +1 lehetőségként rápattanhatsz a Hacker 70-re is, hogy megtudd, milyen egy ízig vérig versenyre tervezett karbon MTB.

 

 

Íme az ütős csapat!

 

KELLYS URC 70 22 fokozatú Shimano Ultegra szett, tárcsafék

 

Majdnem a csúcs, majdnem a legesleg, majdnem tökéletes. Ugyan mit is mondhatnánk az URC 70-ről, ha nem azt, hogy bámulatos. Az első centimétertől az utolsóig gondos tervezés eredménye. A 22 fokozatú Ultegra szett működése szinte páratlan. A tárcsafékek pedig? Végre meg lehet állni egy országútival is!!! S-es méretben: (160cm-172cm)

KELLYS URC 50 22 fokozatú Shimano 105 szett, tárcsafék

 

A hobbi országútisok kedvenc szettje. Teljesítményét inkább a nagytestvér Ultegra-hoz és Dura-Ace-hez lehet hasonlítani, mint sem az alacsonyabb kategóriákéhoz. Ezért is választják a legtöbben a 105-el szerelt bringákat. Próbáld ki, és soha nem fogsz egy Tiagrás bringán gondolkodni. Nem akarsz csengőt az országútira? Semmi probléma, a Mavic kerék szabadonfutójának fantasztikus hangja miatt már messziről hallani fognak! M-es méretben (168cm-185cm)

KELLYS Hacker 70 22 fokozatú Shimano Deore XT teljes szettel, FOX teleszkóppal

 

Mi történik akkor, ha a szlovák mérnökök által megálmodott karbon vázra felszerelik a világ legnépszerűbb váltórendszerét, fékeit és megspékelik a félprofi kategória legjobb teleszkópjával és kerékszettjével? Akkor születik meg egy olyan csodás versenygép, mint a Hacker 70. Élmény vele az emelkedők és a csiki-csuki lejtők minden egyes métere. Próbáld, ki! A csalódás kizárt.

 

Siess időpontot egyeztetni! Már csak 1 hétig lesz lehetőséged!*

 

 

*Részletekért írj levelet a vargagabor@vitalcub.hu -ra vagy hívd a +36-20/478-5444 számot és keresd Varga Gábort!