Próbáld ki most!

Próbáld ki most!

 

 

 

Új irányzatok a MTB kategóriában?

 

Érdekelnek az újdonságok vagy kipróbálnád a már bevált technológiákat? 

 

Eleged van a sok megmondó emberből és saját tapasztalatot szeretnél?

 

Akkor most itt a lehetőség, hogy kipróbáld a Kellys mountainbikejait.

 

 

 

 

 

 

 

 

Néhány év tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, mit érzel. Kipróbálnád milyen a 2017-es év fejlesztéseivel tekerni? Most még pár napig, csak nálunk, 3 kerékpár áll rendelkezésedre, hogy eldöntsd mit tud egy 29"-es össztelós, egy 29"-es karbon illetve az új őrület, a 27,5"-os gumikkal szerelt MTB.

 

 

Íme az ütős csapat!

 

KELLYS Stage 70 22 fokozatú Shimano Deore XT szett, tárcsafék

 

Majdnem a csúcs, majdnem a legesleg, majdnem tökéletes. Ez a bringa már nem viccel. Karbon váz, 22 fokozatú Deore XT szett. Ugyan mi kéne még? Ja a FOX teleszkóp... Ne hát ebben az is benne van. Ha egy versenyzésre is alkalmas gép nyergébe pattannál, akkor itt a lehetőség. S-es méretben: (160cm-175cm)

KELLYS Reyon 30 22 fokozatú Shimano SLX szett, Rock Shox rugózás

 

Kényelmesen a legdurvább terepen is. Sokan temették ezt a kategóriát a 29"-es kerekek megjelenésekor. Úgysem lehet jól működő rugózást alkotni egy ekkora kerékkel. Nos erre gyártók  könnyedén rácáfoltak. Ennek a cáfolatnak az egyik mintapéldánya a Reyon. Egyedi tervezésű, virtuális forgáspontú rendszere nagyszerű útfekvést és mindent akadályt leküzdő száguldást ad neked. Az SLX szett pedig? Túl sok szót nem érdemel. Mindig azt teszi amit és amikor csak akarod...

S/M-es méretben (168cm-185cm)

KELLYS Gibon 70 11 fokozatú Shimano SLX szett, Rock Shox  teleszkóppal

 

Mi lesz, ha a nagy kerekek helyett inkább széleseket raknak egy kerékpárba? Akkor megszületik a 27,5"+ MTB kategória. Remek érzés a szinte hihetetlen kanyarsebesség, a mindenen átgördülő gumi, a ... Jajj, de tudod mit? Inkább próbáld ki magad. Ha nem fog bejönni, akkor is megéri majd kipróbálni. Ez biztos! M-es méretben (175cm-190cm)

 

Siess időpontot egyeztetni! Már csak 10 napig van lehetőséged!*

 

 

*Részletekért írj levelet a vargagabor@vitalcub.hu -ra vagy hívd a +36-20/478-5444 számot és keresd Varga Gábort!