Végre itt a narancsbetűs ünnep!

Szeptember 20-án minden KTM bringára -20%!

 

 

Ha Te is az az ember vagy, akinek a narancs színről nem a kukás autó jut eszébe, hanem az osztrák sztármárka, akkor eljött a Te napod!

 

Precíz, megbízható, elegáns. Számos jelzővel illették már a KTM-et az idők során, de igazából csak az tudja milyen az osztrák bringa nyergében lenni, aki már birtokol egyet. A KTM-et a számtalan prémium gyártó közül a gondosan összeállított specifikáció, a prémium alkatrészek és kiegészítők emelik ki.

 

A szezonban elérhető többszáz hagyományos és elektromos modell között bárki megtalálhajta azt a paripát, amire szüksége van. Legyen helyi közlekedés, kikapcsolódás vagy sport célú felhasználás, a KTM-nek van megoldása számodra. 

 

 

 

 

 

Az eleve akciós kerékpárok esetén, ha a -20% alacsonyabb, mint a jelenlegi akciós ár, akkor természetesen az olcsóbb áron viheted el a kerékpárt. Nem kell más tenned, mint kiválasztani előre az áhított modellt és szeptember 20-án bejönni hozzzánk, kipróbálni és megvásárolni. Lesz még pár szép hétvége ebben az évben is, amikor felhőtlenül tekerhetsz az új KTM-ed nyergében!

 

Szemezgess kínálatunkból vagy gyere be hozzánk, hogy személyesen is megcsodálhasd őket!

 

MTB Cross
Trekking Városi

 

 

 

*A kedvezmény visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az akció jellegéből adódóan terméket nem áll módunkban félrerakni, illetve a már foglalózott, megrendelt termékekre nem vonatkozik. A kedvezmény más kedvezményekkel (kedvezménykártyákkal), akciókkal nem összevonható, és szigorúan csak készpénzes fizetés ellenében vehető igénybe.