Patentolj! 

Egy kisebb szállítmány Shimano PD-M520 pedál érkezett rendkívüli 6990 forintos áron. Az akció mindössze három napig és a készlet erejéig tart... Ha már fontolgattad a beruházást, szerintünk itt az idő! Ha bizonytalan vagy, bátran tedd próbára a Google-t :) 

A részletek:

  • Az akció november 06-tól november 08-ig illetve a készlet erejéig tart.
  • A 6990 forintos ár az ezüst színű PD-M520 patent pedálra vonatkozik és november 06-án 0 óra 1 perctől lép életbe.
  • Az ár egy pár pedált tartalmaz, a stoplikat nem.
  • Az akciós ár készpénz fizetés ellenében vehető igénybe.
  • A webshopunkban rendelt pedált 1500 forint szállítási és csomagolási költség terheli. Ebben az esetben a fizetés utánvéttel vagy előre utalással történhet.
  • Az akció kezdeténél korábban beküldött rendeléseket az aktuális 9990 forintos áron tudjuk kiszolgálni.

 

   

 

 

Ha döntöttél, nincs más teendőd, mint kattintani  

 

 

 

A Shimano PD-M520 erős Cr-Mo tengellyel, golyós-kónuszos csapágyazással, állítható kioldó erővel rendelkező két oldalas kompakt Shimano patent pedál. Valószínűleg a világ legnagyobb számban használt pedálja, mely az óriási gyártott darabszám miatt rendkívüli ár/érték arányú. Ugyanezek miatt a gyártás technológia is kinőtte esetleges gyerekbetegségeit, így a PD-M520-as pedálok hiba nélkül teljesítenek... A rugóerő mindkét oldali azonos beállításában egy skála segít. A gondos tervezés eredményeképp kiváló sártűréssel rendelkezik, könnyen tisztul és szinte sosem fog eltömődni.  Jól karbantartható. Ha két évente szétszedjük és újra kenjük, valószínűleg több generációs pedál lesz :)

 

Ha szeretnél egy biztos és biztonságos kapcsolatot a pedálod és a cipőd között, akkor válassz SPD rendszerű pedált. A Shimano PD-M520 áruházunk legnépszerűbb patent pedálja már hosszú évek óta. Kiváló ár-érték aránya és a hobbi kategóriában rendkívüli teljesítménye emeli ki a tömegből. Nulla garanciális meghibásodással! (körülbelül 100 eladott pár statisztikája).

 

Egyáltalán minek a patent pedál?

  • Gyakran, pláne rossz minőségű utakon és nagyobb tempónál extra koncentrációt igényel, hogy a lábunk a pedálon maradjon. Nem kell részleteznünk mi történik, ha lecsúszik a láb 50km/h sebességnél...Az SPD patentpedáloknál ez nem fordulhat elő.
  • Meredek emelkedőkön felfelé mászva meghökkentő plusz lendületet ad, ha miközben az egyik lábunkkal nyomjuk a pedált a másikkal húzzuk (próbáld ki!!).
  • Ugyanez természetesen sík úton is működik, az egyenletes és hatékony hajtás, hajtómű forgómozgás alapeleme a nyomás-húzás.