A világító kéz...

Szeretsz a szabadban lenni, sokat bicózni és túrázni, de fázni már nem olyan kellemes ugye?

 

A rossz látási viszonyoknak köszönhetően nem tudod biztosan, hogy a közeledő autós látja-e a kanyarodási karjelzésedet?

 

Nálunk van megoldás! Láss és látszódj a BBB-vel!

 

Olvasd el Te is a leírást és látni fogod mennyire megkönnyíthetőek a mindennapok egy professzionális téli kerékpáros kesztyű választásával.

 

Már javában a téli évszakban, még ha a nappalok nem is fogvacogtató hidegek, de az éjszakák és a reggelek megviselhetik a fáradt kezeket, ami fájdalommal, néhol viszketéssel járhat, nem is beszélve a kellemetlen érzésről, amikor az ember felveszi a kedvenc kesztyűjét és szúrós érzést kelt benne, hát az aztán tönkretehetik a mindennapokat. A holland BBB kitalálta erre a legjobb megoldást, egy fantasztikus extrával. Ez a kesztyű nem csak hogy puha, jól tartja a hőt és ezáltal meleg, nem is beszélve arról, amit egy mai kesztyűnél elvár az ember, hogy érzékeli a telefont, és vízálló. Most jön az az extra amiről fentebb írtunk: FÉNYVISSZAVERŐ tulajdonsága egy remek megoldás.

 

Miért fantasztikus ötlet? A legalapvetőbb probléma a téli időszakban, hogy hamarabb sötétedik, a fényviszonyok a hó és a köd miatt eléggé megnehezítik a biztonságos közlekedést. A BBB BWG-31 COLDSHIELD kesztyű kézfeje, ujjai teljes felületükön fényvisszaverő anyaggal borítottak, így oldalról, szemből és karjelzés esetén hátulról is extra láthatóságot biztosítanak. Ha jelezned kell, hogy melyik irányba kanyarodsz, az autósok ezt látni fogják, ezzel is megelőzhetsz egy súlyos(abb) balesetet.

 

Te is érezted már azt, hogy nem elég, hogy sötét van és hideg, de még rengeteg réteg ruhát fel kell venni ahhoz, hogy ne fagyj meg mielőtt bicajra ülsz, aztán ha felmelegszel a tekerésben akkor meg mindent letépnél, mert olyan meleged van, de a csuklód mégis fázik mert nem ér odáig a pulcsi vagy a kabát? Ezek mind olyan problémák melyekre megoldást találhatsz nálunk. Ez a speciális téli kesztyű olyan hosszú, hogy nem fog kilógni a csuklód, de mégsem fogja zavarni a bőröd a jó anyagának köszönhetően. Legyen ez a kedvenc kesztyűd és biztosan nem lesz kellemetlen és szúrós érzés!

 

Ugye Te is szeretnél egy ilyen kesztyűt?  

 

 

 

A kesztyű mellé a BBB gazdag palettájából válassz Te is egy olyan lámpát, ami a legjobban megfelel közlekedési szokásaidnak. Villogók, lámpák, reflektorok, amivel téged is látnak és nem csak Te láthatsz másokat. Nézz körül ITT!