Tesztelj te is E-bike-ot

 

 

 

Bemutatkozik a tesztflottánk új tagja a Neuzer E-City.

 

 

 

 

Mire is jó ez a kerékpár? Jó, tudjuk, hogy a rásegítés miatt elég széles a lehetőségek tárháza. De, ahogy a neve is mutatja alapvetően városi használatra tervezték ezt a modellt.

 

Tiszta szívvel tudjuk javasolni mindenkinek, aki a városban van a környező településeken lakik, hogy ezzel járjon be dolgozni. Hiszen nem kell dugóban araszolni, nem kapunk agyvérzést parkolóhely keresése közben, amiért nem is kell majd fizetnünk.

 

A reggeli mozgás a napsütésben és a madárcsicsergésben egyébként is kiváló ébresztő, még talán a kávét is elfelejtjük meginni.

 

Az izzadás kizárt, mert a menetszél úgyis hűteni fog, a rásegítés miatt pedig különösebb erőfeszítés nélkül meg tudjuk mászni ezeket a rettenetes emelkedőket itt az Alföld északnyugati csücskében.

 

Ha esetleg a gyereket is akarjuk is utaztatni vele, akkor bátran rakjuk rá a gyerekülést, mert ez a kerékpár bírni fogja.

 

Hazafelé sem kell megrettenni, ha a boltba is be kell menni, mert a csomagok meg sem fognak kottyanni a 250 Wattos motornak.

 

 

Ha ezek mind teljesen hihetetlennek tűnnek, akkor meg kell ragadni a lehetőséget, hogy ingyenesen lehet tesztelni ezt, vagy a többi tesztkerékpárt.

 

 

Ha nem elég a tesztre szánt idő, akkor kölcsönözni is lehet ezeket a modelleket, ahol, adott esetben a kölcsönzés összege beleszámít egy későbbi e-bike vásárlásba.

 

 

 

 

Milyen apró figyelmességek szolgálják a további kényelmet? 

 

Váz  alumínium, nagy teherbírású alacsony átlépő magassággal
Motor Bafang 250 Watt
Akku 36V/11Ah Panasonic cellás
Rásegítés 3 fokozatú, kormányról vezérelhető
Extrák világítás, csomagtartó, sárvédő