Bemutatkozik a Kellys Tygon 50.

 

 

 

Bátran vágj neki ezzel a bringával egy igazán hosszú túrának a hegyekben, mert bírni fogod. Hiszen ennek a kerékpárnak minden komponense arra lett tervezve, hogy tökéletesen szolgálja gazdáját a leghosszabb és legnehezebb utakon is.

Bemelegítésnek jöhet a Bükk, aztán irány a Tátra, vagy az Alpok.

 

Ne feledd, minden Kelly's kerékpárnak küldetése van.

 

E-Váz:

Az új extra könnyű és merev váz a progresszív geometriát és a teljesen integrált akkumulátort ötvözi, a legjobb kerékpározási élmény érdekében. A rövid hátsó támvilla, a kiterjesztett elülső háromszög az alacsony gravitációs középponttal együtt hibátlan kanyarodást, stabilitást és vezérlést biztosít. A középmotorház nem egyszerűen a meghajtást tartja és hordozza, hanem hatalmas tartást biztosít minden terheléssel szemben, hogy biztosítsa azt a nagyfokú oldalirányú merevséget is, amire a hegyen oly nagy szükség van. 

 

Motor:

A legújabb, kompakt, időjárásálló és erőteljes Shimano STEPS E8000 motor 3 teljesítmény fokozattal, akár 250 Wattos rásegítést biztosít és az egyik legjobb e-bike MTB megoldás, amivel könnyedén és kényelmesen felmászik minden emelkedőn.

 

Akkumulátor:

Az új Kellys Tygon energiaforrása a rendelkezésre álló legújabb technológiákat használja, kompakt, rendkívül könnyű és hatékony. 504Wh energiát hordoz a vázba rejtett kicsi, teljesen integrált akkumulátor.

 

Egyéb alkatrészek:

A SR Suntour XCR LOR Air villával 120 mm-es rugóúttal, állítható nyeregcsővel, Shimano Deore SLX 1x10 hajtással, erőteljes fékekkel, valamint a 27,5 hüvelykes átütő tengelyes kerekekkel az új Kellys Tygon 50 készen áll a legnagyobb kihívásokra.

 

 

 

MŰSZAKI ADATOK

 

  • VÁZ

KELLYS e-Frame, Uni-Body Integrated Design, Drive Core, tapered HT, internal routing, 12x148mm Boost thru axle

  • E-BIKE Motor

SHIMANO STEPS E7000, 36V / akkumulátor KELLYS Re-Charge Li-ion 504Wh / 14Ah

  • VILLA

SR Suntour XCR LOR Air 120mm

  • VÁLTÓKAROK

SHIMANO Deore SL M6000 Rapidfire Plus switch for motor assist

  • HÁTSÓ VÁLTÓ

SHIMANO Deore SLX M7000 (direct mount)

  • FÉKEK

SHIMANO MT400 Hydraulic Disc

  • KERÉKAGYAK

NOVATEC Disc (15x110mm / 12x148mm / 32 holes)

  • KEREKEK

KLS Valor

  • KÖPENYEK

SCHWALBE 2.35 Nobby Nic Performanc, Addix