Felér egy elektrosokkal... KTM e-bike-ok ÁFA nélkül?

Szeretsz bringázni? Szeretnél messzebbre jutni? Vagy magasabbra? Árkon-bokron is? Idős vagy? Nehéz már a hajtás? Netán egyáltalán nem szeretsz kerékpározni... Túlsúlyos vagy? Fogyni akarsz? Olyan helyre mész, hogy nem izzadhatsz? Csomagokat cipelsz? Gyereket szállítasz? Utánfutót húzol? A haveroknak jobb a kondija? A párod erősebb? Sportolni akarsz, de úszni/futni nem tudsz? A doktor mozgást írt fel és csak a kerékpár jöhet szóba? Te is vallod hogy jobb keringés, hosszabb élet?

 

Még számtalan hasonló kérdést feltehetünk, melyekre ugyanaz a válasz: elektromos kerékpár.

 

Gyere és próbáld ki, minden kötelezettség nélkül és hidd el, valódi élményben lesz részed! És ha beleszerettél, megkönnyítjük a dolgod. Mindössze öt napig, szeptember 23-tól 27-ig, minden készleten lévő KTM e-bike árából elengedjük az ÁFA-t!

 

Fontos részletek:

A kedvezmény a termékek bruttó vételárának a 21,26%-a. Az akció 2019. szeptember 23-tól szeptember 27-ig, öt napon keresztül, a készlet erejéig érvényes. Az akciós árak az üzembe helyezés költségét nem tartalmazzák, melynek díja 10000 forint. Az akció jellegéből adódóan terméket nem áll módunkban félrerakni, illetve a már foglalózott, megrendelt termékekre nem vonatkozik. A kedvezmény más kedvezményekkel (kedvezménykártyákkal), akciókkal nem vonható össze és szigorúan csak készpénzes fizetés vagy átutalás ellenében (a kerékpár átadása az utalás beérkezése után történik), csak az üzletünkben vehető igénybe. Az akció csak a KTM elektromos kerékpárokra vonatkozik. 

  

Hamarosan jövünk a konkrét példákkal...