ÁFA mentesen... bemutatjuk a KTM Macina Race elektromos kerékpárt

A KTM E-bike flottánk egyik oszlopos tagja a Macina Race 294. Ízig-vérig MTB, 29-es kerekekkel, Performance Line CX motorral, 75Nm nyomatékkal, 500Wh-s akkuval, 10 fokozatú Shimano Deore váltórendszerrel, robosztus Suntour XCR32 teleszkóppal, hidraulikus tárcsafékekkel, extra széles hátsó aggyal, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Ne csak gyönyörködj benne, gyere és próbáld ki!

 

Szeptember 23-tól 5 napon át 999990 forint helyett 787392,-! 

Gyere és próbáld ki, minden kötelezettség nélkül és hidd el, valódi élményben lesz részed! És ha beleszerettél, megkönnyítjük a dolgod. Mindössze öt napig, szeptember 23-tól 27-ig, minden készleten lévő KTM e-bike árából elengedjük az ÁFA-t!

 

Fontos részletek:

A kedvezmény a termékek bruttó vételárának a 21,26%-a. Az akció 2019. szeptember 23-tól szeptember 27-ig, öt napon keresztül, a készlet erejéig érvényes. Az akciós árak az üzembe helyezés költségét nem tartalmazzák, melynek díja 10000 forint. Az akció jellegéből adódóan terméket nem áll módunkban félrerakni, illetve a már foglalózott, megrendelt termékekre nem vonatkozik. A kedvezmény más kedvezményekkel (kedvezménykártyákkal), akciókkal nem vonható össze és szigorúan csak készpénzes fizetés vagy átutalás ellenében (a kerékpár átadása az utalás beérkezése után történik), csak az üzletünkben vehető igénybe. Az akció csak a KTM elektromos kerékpárokra vonatkozik.