ÁFA mentesen... KTM Macina Cross

Gyerekhordás, munkába járás, családi kirándulás vagy sportos tréning - a Macina Cross sehol sem jön zavarba. Ráadásul most az 500Wh-s akkuval messzebbre, a Bosch Performace CX motorral pedig magasabbra juthatsz! Gyere és próbáld ki!

 

Szeptember 23-tól 5 napon át 889990 forint helyett most csak 700780,-! 

 

Specifikációk itt!

 

Gyere és próbáld ki, minden kötelezettség nélkül és hidd el, valódi élményben lesz részed! És ha beleszerettél, megkönnyítjük a dolgod. Mindössze öt napig, szeptember 23-tól 27-ig, minden készleten lévő KTM e-bike árából elengedjük az ÁFA-t!

 

Fontos részletek:

 

A kedvezmény a termékek bruttó vételárának a 21,26%-a. Az akció 2019. szeptember 23-tól szeptember 27-ig, öt napon keresztül, a készlet erejéig érvényes. Az akciós árak az üzembe helyezés költségét nem tartalmazzák, melynek díja 10000 forint. Az akció jellegéből adódóan terméket nem áll módunkban félrerakni, illetve a már foglalózott, megrendelt termékekre nem vonatkozik. A kedvezmény más kedvezményekkel (kedvezménykártyákkal), akciókkal nem vonható össze és szigorúan csak készpénzes fizetés vagy átutalás ellenében (a kerékpár átadása az utalás beérkezése után történik), csak az üzletünkben vehető igénybe. Az akció csak a KTM elektromos kerékpárokra vonatkozik.