Utálsz bringázni? Vagy épp az ellenkezője?

Üdvözlünk! Most pedig egy kis ízelítőt kaphatsz az elektromos kerékpárokról, mely segít eldönteni, miért is olyan praktikusak számodra. A cikk végén pedig bemutatjuk a szép és jó Neuzer e-trekkinget 300000 forint alatt!

 

Nézzük az előnyöket, melyek az eleketromos kerékpárok mellett szólnak:

 

  • Nem izzadunk meg! Furcsán hangzik igaz? Mi az, hogy nem izzadunk meg mikor majdnem ugyanúgy tekerünk, mint egy hagyományos kerékpár esetében?!

Könnyű erre válaszolni, hiszen amellett hogy élvezzük a kerékpározás nyújtotta élményeket, mellette könnyen, mosolyogva, gyorsan tudunk haladni. Mikor a munkába beérkezve vagy ügyet intézve érezzük, hogy végre nem kell egész nap a leizzadt és büdös ruhánkba lennünk, illetve letusolni sem kell mert egy elektromos kerékpárral érkeztünk és még csak meg sem izzadtunk, na ez a pillanat mikor azt mondjuk, hogy de jó nekünk

  • Másik fontos szempont a közlekedés

Nem szeretjük a sok autó által keletkezett dugókat vagy araszolásokat? Türelmetlenül ülünk és dudálunk az autóban, miközben minden reggel elkésünk a munkából. Rossz kedvvel és annál rosszabb szájízzel megyünk be, mert a dugó után még parkolóhelyet sem találtunk… Ezekre a problémákra, mind megoldást nyújthatnak a pedelec kerékpárok. Rögtön le is írjuk, hogy miért. Ezek a bringák azért lesznek jó választások, mivel nem fogunk többet a dugóba ülni, kerékpár utakon is egyaránt tudjuk használni, ezzel kikerülve a közlekedés tömeges problémáit. A parkolás pedig egyszerűen megoldható egy bringatárolóval. Előny még az autókkal szemben, hogy nem kell azon aggódni, hogy mikor és hol fogjuk, illetve mennyiért megtankolni. A kivehető akkumulátorokat akár fent a lakásban is feltölthetjük esténként. Ráadásul a környezetet sem szennyezzük a kiáramló füsttel.

  • Ha nem vagyunk túl sportosak, de a párunk viszont imád tekerni, mi meg nem szeretnénk kimaradni a programjaiból, akkor ugyancsak az e-bike lesz a megoldás. Míg ő "szenvedve" feltekeri magát egy erősebb emelkedőn, addig mi vígan és boldogan megtehetjük mindezt egy olyan biciklivel, ami segít nekünk a tekerésben. Egy csoportos vagy társas túra közben sem kell arra figyelnünk, hogy nem tudjuk tartani a tempót és emiatt lemaradunk a társunktól/társainktól. A csoport sem fog csúnyán nézni ránk, hogy visszatartjuk őket, vagy rosszabb esetben a csodás táj látványáról sem csúszunk le, mert az erőlködésben nem tudtunk rá figyelni. Mondhatják, hogy lecsaltuk a nehezét, mi meg elmondhatjuk, hogy tegyük meg még egyszer, mert el sem fáradtunk… smiley
  • Összegezve… nagyon sok olyan problémára megoldás lehet, amire azt gondoltuk, hogy nincs vagy csak nagyon magas árfekvés mellett érhetjük el. De ez nem igaz, hiszen manapság már bármire tudunk olyan megoldást nyújtani, hogy kevés kompromisszum mellett mindenki elégedett legyen.

Magyarország egyik legnagyobb hazai márkájává vált a Neuzer.  A Neuzer pedig egyedülálló módon biztosítani tudja számunkra azt a kevés kompromisszummal rendelkező elektromos bicajt, amely akár a mindennapokban is megoldást jelent számunkra. Ez a bringa pedig egy igazán kecses és kényelmes e-bike, korszerű agymotorral és Li-ion akkumulátorral. A fekete színével pedig komoly eleganciát sugall, és nem csak a használója számára.

 

Íme a korszerű és rendkívüli ár/érték arányú Neuzer E-Trekking teleszkópos kivitelben...

 

Ha kíváncsi vagy a Neuzer elektromos kerékpárjaira, akkor kattints ide: