Miért jó az E-bicaj?

 

 

 

Az elektromos rásegítéssel működő kerékpárok előnyei kézenfekvőek, mi azért összegyűjtöttük a szerintünk legfontosabbakat.

 

 

 

  • Gyorsabb, olcsóbb, kényelmesebb tekerés: használatával - típustól és fokozattól függően - akár 340%-os rásegítés is elérhető. A nagyobb, meredekebb emelkedőkön is könnyedén feltekerhetünk és közben még a tájban is gyönyörködhetünk. Sokszor felmerülő kérdés, hogy mekkora távolság tehető meg egy ilyen kerékpárral? Nos, erre a kérdésre talán a BOSCH hatótáv-kalkulátora adja meg a legpontosabb választ.

 

  • Környezetbarát: jellemzője a zéró káros-anyag kibocsátás, illetve a zajtalan működés - használata környezettudatos gondolkodásról tanuskodik. Képzeljük csak el, milyen egészséges és tiszta lenne a környezetünk levegője, ha mindenki ilyen közlekedési eszközt használna! Ha bővebben olvasnál a környezetbarát elektromos kerékpár motorokról BOSCH, illetve Shimano STEPS témában egy kattintással megteheted. 

 

  • Használatával megmarad a testmozgás élménye: a rásegítés funkció kizárólag tekerés közben működik, így mindenképpen megmarad az egészséges mozgás. Arról nem is beszélve, hogy egy elektromos kerékpárra gyakrabban és szivesebben ülnek rá az emberek.

 

  • Dinamizmusa egy teljesen új érzést ad felhasználójának: az elektromos kerékpár ereje valódi élménnyé tudja varázsolni a hétköznapi kerékpározást. A természetben túrázók pedig, olyan helyeket/terepeket deríthetnek fel, amelyeknek hagyományos kerékpárral nem biztos, hogy nekivágnának.

 

 

 

Nincs más hátra tehát, mint rápattanni egy E-bike-ra és meggyőzödni a fenteikről!

 

 

Ennek egyik legjobb módja, hogy

 

Kattints a képre, ha bővebben olvasnál a KTM Macina Classic-ról!

 

 

 

A teszt nap feltételei: teszt szerződés megkötése, mely tartalmazza a tesztelő adatait, a teszt időtartamát (max.24 óra, hétköznap), és a kaució összegét (240.000.-Ft, melyet kizárólag készpénzben áll módunkban elfogadni).

 

 

 

 

 

Teljes kínálatunkat ide kattintva éred el közvetlenül.

 

Továbbá ITT olvashatsz bővebben legújabb hitel lehetőségeinkről - melynek keretében akár kamatmentesen is Tiéd lehet egy KTM Ebike!

 

 

Kövess minket Facebookon és Instagramon is!