Megbízható, kényelmes és divatos gyerekülések széles választékával várunk.

 

A kerékpárra szerelhető gyereküléseket

három típusra oszthatjuk:

 

Előre vagy homlokcsőre szerelhetők

Hátsó vázra szerelhetők

Csomagtartóra szerelhetők

 

 

 

Mindenhárom esetben célszerű körültekintően megvizsgálni kerékpárunkat, mivel ahány gyártó és márka, annyi féle váz kialakítás létezik. Természetesen az estek többségében gond nélkül felszerelhetőek a gyerekülések, mivel ezek gyártói is arra törekednek, hogy az ülések adapterei, azok kialakítása könnyű és átalakítás-mentes felszerelést tegyen lehetővé.

 

 

A portugál Polisport egyik legkedveltebb előre szerelhető bébi ülése a Guppy Mini. A szivacsozás és a kéztartó maximális kényelmet biztosít, mindazonáltal modern megjelenést is kölcsönöz. A divatot sem szorítja háttérbe, hiszen az előbb említett alkatrészek cserélhetőek, kerékpárunkhoz vagy öltözékünkhöz könnyedén igazítható.

 

Felfogatását tekintve nem csak a kerek, hanem az ovális fejcsövet is képes fogadni, maximális teherbírása 15 kg. Állítható, párnázott 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik és 3 pozícióba állíható a kerékpár helyes tömegközéppontjának megtartása érdekében.

A legkisebbek sem maradnak le a bringázásról és folyamatosan szemmel tarthatod gyermekedet az egész út alatt.

 

 

 

 

Általánosságban elmondható, hogy a hátsó vázra szerelhető gyerekülések nyújtják a legnagyobb kényelmet a gyermekeknek. A vastag acélpálcákon elhelyezkedő ülés rugózásával kiegyenlíti az út egyenetlenségeit.

 

 

A holland Bobike Exclusive gyerekülés dupla falú felépítéssel készül. A biztonsági öv - különleges kialakításának köszönhetően - az ülés háta mögött záródik. Ez a forradalmi rendszer biztosítja, hogy gyermeked egyenesen üljön, még akkor is, ha esetleg álomba szenderülne.

 

 

120-175 mm széles csomagtartóra és 28-40 mm vastag vázcsőre is felszerelhető. Maximális terhelhetősége 22 kg, E-bike kompatibilis és számzáras lakat tartozik hozzá.

 

 

 

 

Ha a vázra nem lehet felszerelni a gyerekülést, akkor jöhet szóba a csomagtartós megoldás. Felszereléséhez alumínium csomagtartót javaslunk, melyek kellő teherbírással és merevséggel rendelkeznek.

 

 

A Guppy Junior egyesíti az egyszerű és praktikus designt, az okos és könnyű használhatósággal.

Akár egész nap a kerékpárodon lehet, sosem fog zavarni. A lábtartót egyszerűen szerelheted fel a bringára a megfelelő magasságra, hogy gyermekednek a legkényelmesebb és biztonságosabb legyen. A Guppy Junior teljesen összeszerelve érkezik és a Polisport exkluzív rendszerét használja, ami gyors és szerszám nélküli felszerelést biztosít.

 

 

Az ülés hátra és előre csúsztatható, könnyen beállítható a gyerek magasságához. A puha ülőpárnák és a háttámla remek kényelmet adnak.

További lényeges tulajdonságai:

  • Tartozék láb és kerék védő, ami könnyen felszerelhető bármilyen támvillára 17-21mm között.
  • Biztonsági öve egy pontos, hátsó fényvisszaverővel rendelkezik
  • Duplafalú háttámlája növeli a biztonságot és a kényelmet.
  • Puha és mosható ülőpárnák
  • Szerszám nélküli fel és leszerelhetőség
  • Lábtartó a csomagban
  • Komptiblis az ISO 11243-as minősítésű 120-175mm széles csomagtartókkal. (Illetve 185mm-esekkel is)
  • A csomagtartónak 35kg-os teherbírással kell rendelkeznie, csövei 10-16mm közöttinek kell lenniük

 

 

 

Látogasd rendszeresen honlapunkat, kövess minket Facebookon, Instagramon vagy ha még nem tetted meg, iratkozz fel hírlevelünkre!