A kulcs a biztonsághoz az ABUS-nál van!

 

 

 Íme a legnépszerűbb lakatfajták:Íme a legnépszerűbb lakatfajták:Íme a legnépszerűbb lakatfajták: 

Kezdjük az örök dilemmával - Mennyit érdemes  befektetni egy minőségi kerékpárzárba?  

A legfonotsabb, hogy mire szeretnénk használni? Ha rendszeresen, hosszú időre magárahagyjuk a bringát (munkahelyen, közös tárolóban), akkor válasszunk nagy biztonsági fokú lakatot. Ha rendszeresen, ámbár rövi időre válunk meg kedvencünktől (bevásárlás, ügyintézés), akkor a közepes biztonsági fokozatú lakat is megfelel az igényeinke.   Ezek már elég védelmet nyújtanak, hogy csak nagy nehézségek árán tudják elkötni a bicajt.

Továbbá vegyük figyelembe, hogy milyen értékű kerékpárunk van. Úgy gondolkodjunk, hogy érdemes a kerékpárunk értékének minimum a 10%-ában gondolkodni. Tehát egy 200 ezer forint értékű kerékpárhoz érdemes egy minimum 20 ezer forint értékű zárat választani.

Ne feledjük! Ha ellopják a kerékpárunkat, nem csak egy értéktárgyunkat lopják el, hanem közlekedési eszközünket, amivel rengeteg pénzt spórolunk meg. Akiknek pedig többet jelent egy kerékpár egy egyszerű eszköznél, azok pedig elveszíthetik hobbijuk tárgyát, melyhez olyan sok szép emlék köt minket. Ezeket az okokat gondoljuk át, mielőtt egy 2-3 ezer forintos lakattal zárjuk le a bringát.

Íme a legnépszerűbb lakatfajták:

 

CENTURO 860

A DUPLA BIZTONSÁG

Ez az ABUS spirálzár masszív acélkábeles és átlapolt acélhüvelyes kettős védelmével dupla biztonságot garantál.

Ez az ABUS kerékpárlakat különösen megnehezíti a kerékpárlopást. A Steel-O-Flex™ Centuro 860 spirálzár speciálisan edzett acélból készült, 20 mm vastag, átlapolt acélhüvelyekből áll, melyek körülzárják a belül található acélkábelt, így kétszeres biztonságról gondoskodnak. Emiatt a kábel átvágása lényegesen nehezebb, mint az egyszerűbb kábelzárnál. A Steel-O-Flex™ Centuro 860 használatát elsősorban jó minőségű kerékpárok védelmére javasoljuk olyan területeken, ahol közepes szintű a lopásveszély. A legfonotsabb, hogy mire szeretnénk használni? Ha rendszeresen, hosszú időre magárahagyjuk a bringát (munkahelyen, közös tárolóban), akkor válasszunk nagy biztonsági fokú lakatot. Ha rendszeresen, ámbár rövi időre válunk meg kedvencünktől (bevásárlás, ügyintézés), akkor a közepes biztonsági fokozatú lakat is megfelel az igényeinke. Ezek már elég védelmet nyújtanak, hogy csak nagy nehézségek árán tudják elkötni a bicajt.

 

STEEL-O-CHAIN™ 8807

KÖNNYŰ, RUGALMAS ÉS BIZTONSÁGOS

Rugalmasságuk miatt a lakat-lánc kombinációk a legkedveltebb kerékpárzárak közé tartoznak a kerékpárosok körében. A Steel-O-Chain 8807 a jó biztonság melletti nagy rugalmasságával igencsak meggyőző.

Ennek a zárnak a legnagyobb előnye, mint minden lánczárnál, a rugalmasságában rejlik. A legszűkebb helyen is bármilyen tárgyhoz minden probléma nélkül hozzáerősíthető. Mindegy, hogy kerékpártároló vagy villanyoszlop, a Steel-O-Chain 8807 az akár 110 cm-es hosszával maximális rugalmasságot nyújt. Automatikus zárbetétjével pedig rendkívül kényelmes megoldás. Ez azt jelenti, hogy mihelyt a végét bedugja, az rögtön reteszel. Nem szükséges a kulccsal való lezárás.

 

BORDO COMBO™ 6100

BIZTONSÁGOS HAJTOGATHATÓ LAKAT SZÁMKOMBINÁCIÓVAL

A változat klasszikusa számkombinációs zárként: a BORDO Combo™ 6100 hajtogatható lakatnál a kulcs a fejben van.

Többen is használják a kerékpárzárat a családban? A BORDO Combo™ 6100 hajtogatható lakattal megspórolhatod a kellemetlen kulcsátadást vagy a bosszantó kulcskeresgélést, kinél is volt utoljára a kulcs. A szabadon megválasztható négyjegyű számkóddal a lakat kényelmesen, kulcs nélkül nyitható. Természetesen ezúttal is bízhatunk a megszokott ABUS minőségben: mindegy, hogy számzár vagy kulcs, a kerékpártolvajok dolga egyformán nehéz.

 

STAR 4508K

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ SPIRÁLKÁBEL

Ideális kerékpárlakat alacsony lopáskockázatú régiókban. Kedvező árú és hatékony megoldás kerékpárja védelméhez.

A Star 4508K spirálkábel jó védelmet nyújt azokban a régiókban és azokon a helyeken, ahol alacsony a lopáskockázat. 8 mm vastag, kiváló minőségű spirálkábellel rendelkezik, amelynek fekete műanyagborítása a használat során megvédi a kerékpárvázat az esetleges lakksérülésektől.

 

GRANIT XPLUS™ 540

MENJ BIZTOSRA!

Legmagasabb szintű biztonság az ABUS-tól: A GRANIT XPlus™ 540 U-lakat a legmagasabb szintű lopás elleni védelmet biztosítja kétkereküd számára

Speciálisan edzett acél, Power Cell technológia az ütéssel és húzással végrehajtott támadásokkal szembeni védelemhez, XPlus zárbetét a manipuláció elleni fokozott védelemhez: a GRANIT XPlus™ 540 U-lakat a legkiválóbb minőségű anyagokat és a legmodernebb technológiát egyesíti magában az enyveskezűektől való védelem érdekében! Ennek eredménye egy olyan első osztályú lakat, amely még a különösen nagy lopáskockázatú helyeken is megvédi kerékpárodat. A GRANIT XPlus™ 540 U-lakat kiváló minőségét különböző minőségi jelek tanúsítják: a VdS által elismert, és többek között Oroszország, Hollandia, Finnország, Svédország, Dánia, Norvégia és Nagy-Britannia tesztintézeteinek elismert minősítéseit is megkapta.

 

A teljes kerékpáros lakat kínálatunkat itt találod:

 

További bingás tartalmakért kövess minket Facebookon és Instagramon is!