Speciális kerékpárok, különleges bringázóknak, természetesen a Vitál Clubtól! 

Speciális kerékpárjaink

a Csepeltől

 

 

 

Csepel mini 100

 

Hajtogasd össze és vágd zsebre! Na ez persze kis túlzás. De egy szép "bőröndöt" varázsolhatsz a bringából, hogy könnyen bedobhasd az autóba, felvihesd a vonatra vagy busz csomagtartójába tehesd. 16"-os kérekátmérővel és Nexus3-as agyváltóval szerelt; bármikor kipróbálhatod milyen apróra összehajtható. 

 

Ár: 131.990.-Ft

 

 

 

 

Csepel tricikli

 

Nehéz mozgás vagy teherhordás - egyre megy! Egyensúlyzavar a probléma? Erre is megoldás lehet... A Csepel Budapest felnőtt triciklije igazi társad lesz minden körülmények között, akár az egészségedért hajtasz, akár piacra jársz! Nem kell lemondani a gyors és könnyű helyváltoztatás lehetőségéről. A Csepel triciklik esetén elérhető a 3 sebességes agyváltó is, ami kifejezetten sokoldalúvá teszi a háromkerekűt.

A 20"-os háromkerekű alapja a Csepel Camping már jól ismert váza, ezért a rendelkezésre álló vázkészletek színeiből lehet választani. A sztenderd színek a következők: bordó, fehér és fekete. 

A tricikli rendelhető 26-as kerekekkel is, ez esetben a Csepel Budapest B váz lesz az alap.

Ár: 191.990.-Ft

 

 

 

 

 

Csepel Budapest C

 

Ezt keresi mindenki, akinek fáj a háta, dereka. Ultra alacsony átlépési magasságú Budapest. Nem akarod vagy tudod letenni a bringát? Szinte kínszevedés felmászni a legkényelmesebb városi kerékpárokra is? Ez lesz a Te bringád. Lábadat szinte fel sem kell emelni a talajról. Csak belecsusszansz a nyeregbe és már mehetsz is. Csak egy valamire figyelj oda nagyon! A padkákon könyebb fenntakad, mint a normál kerékpárok.

 

Ár: 99.390.-Ft

 

 

 

 

Csepel tandem

 

Párban szép az élet, miért lenne ez alól kivétel a kerékpározás? Pattanjatok fel egy tandemre, mely 2 személyes kerékpárként is alkalmas akár hosszabb távok megtételére! Remek szórakozás pároknak, családoknak, hisz kiegyenlíthetjük egymás erejét, miközben felejthetetlen pillanatokat élhetünk át. 

 

Ár: 231.990.-Ft

 

 

 

További bingás tartalmakért kövess minket Facebookon és Instagramon is!