Kerékpártárolás - otthon - praktikusan

Mindennek megvan a helye otthon is...Miért is lenne ez másképp a kedvenc bicajoddal!?

 

 

Állíthatod állványba a földön, akaszthatod falra vagy akár a plafonra is felhúzhatod, mint a fregolit

 

 

 

Íme a legnépszerűbb és legpraktikusabb kerékpár tárolási lehetőségek:

 

 

Flinger fali kerékpártartó 2 kerékpárhoz, lehajtható, kék vagy fekete bevonattal

 

 

Falra szerelhető acélcsőből készült kerékpártartó vagy kerékpártároló, két bicaj tárolására. A fekete színű csőkeret átmérője 25 mm, bevonata pedig rendkívül ellenálló. A csövön lévő műanyag burkolat védi a vázunk fényezését. A burkolat hullámos kialakítása meggátolja a kerékpárok egymásra csúszását vagy elmozdulását. Helyszűke esetén a tartót használaton kívül felhajthatjuk, így nem akadályoz bennünket.

 

 

5 férőhelyes acél kerékpártároló

 

Családi házak, társasházak, üzletek előtt tehet jó szolgálatot ez az öt férőhelyes, hegesztett acél kerékpártároló. A horgany bevonat gátolja a rozsdásodást, így bátran használható a szabad ég alatt is. Az eltérő magasságú kerékpozíció gátolja, hogy a kerékpárok kormányai, pedáljai összeakadhassanak - könnyebben, egyszerűbben kivesszük a kerékpárunkat akár középről is. Lecsavarozható, mérete 1370 x 410 mm.

 

 

Kerékpártartó lift mennyezetre 1 kerékpár függesztésére 

 

          

Két ponton a mennyezetre rögzíthető, kampók segítségével egy kerékpár felfüggesztésére alkalmas kerékpár lift. A gumibevonatnak köszönhetően a bilincsek nem karcolják meg a kerékpárt. Teherbírása 20kg, a kötél hossza 15 méter. Helytakarékos és kíméli a gumikat.

 

 

 

Kerékpártartó talp - állítható, láncvillához

 

Univerzális, állítható szárú bringatároló. A gumibevonatos kampók segítségével, melyek a tám- illetve láncvillát tartják. Annyira egyszerű és gyors megoldás, hogy ebből bizony mi is "befogtunk" párat áruházunkban.

 

 

 

 

Természetesen a sorból még hiányzik jópár remek tárolási megoldás. A teljes, készleten lévő kínálatunkat ide kattintva éred el:

 

 

 

 

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!