Készüljünk együtt a tavaszra!

 

 

bobike hátsó gyerekülései dupla falú felépítéssel készülnek, biztonsági öve különleges kialakításának köszönhetően az ülés háta mögött záródik, 3 pontos, állítható. Ez a forradalmi rendszer biztosítja, hogy gyermeked egyenesen üljön, akkor is ha esetleg álomba szenderülne. 120-175 mm széles csomagtartóhoz ajánljuk, 10-16 mm-es vastag csomagtartócsőre, 28-40 mm vastag vázcsőre szerelhető. Adaptere min. 80 mm szabad helyet igényel a vázon. Terhelhetőség: 9 kg-tól 22 kg-ig terjed, 9 hónapostól 5 éves korig hasznáható. E-bike kompaitbilis, LED-es hátsó villogóval - a maximális biztonságért.

 

 

A számzáras lakat és szerszám gyári tartozékok.

 

 

 

Bobike GO egy színes, duplafalú, első gyerekülés szuper áron. Szerettessd meg kisgyermekeddel már legfiatalabb korában a kerékpározás szépségeit. Hidd el megéri! Amint a kicsi önállóan képes ülni, akkor már a Bobike első gyerekülései is használhatók. Válassz színben megegyezői kiegészítők közül, mint a szélvédő, a biztonsági fejvédő és az álltámasz. Homlokcsőre szerelhető, akár 9 hónapos kortól használható.

 

 

 

 

 

Tekintsd meg teljes gyerekülés kínálatunkat!

 

 

 

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!