Húsvéti ajándékot keresel? 

A városi bringázás retró-királynői

 

Mi is a retró? Régi és stílusos. Mi lenne ha ebből lecserélnénk a régit újra, de a stílusost meghagynánk? Ekkor lép színre a Kellys városi kerékpár kollekciója! Ennyire hibátlanul megálmodott és kivitelezett designer bringákat már régen láttunk.

 

 

 

 

Napjainkban reneszánszát élik a hagyományos, háztartási kerékpárok. Mi tagadás a több, mint 50 évvel ezelőtt megálmodott forma azóta is kívánatos, praktikuma és kényelme pedig szintén páratlan.

 

Úgy mint az összes többi Kellys modell, ők is alumínium vázra épülnek. Ezt a helyi közlekedésben kiválóan használható 3 vagy 7 fokozatú Shimano agyváltó egészíti ki, hogy ne csak csinos és komfortos legyen a kerékpár, hanem könnyen hajtható is.

 

 

Hatalmas előnyük a jellemzően kis átlépési magasság, mely a sok fel és leszállást könnyíti meg üresen és természetesen megpakolva is. Nem is szólva arról, ha gyerekülés is van a kerékpáron. Vázuk és az azon található felfogatások lehetővé teszik, hogy bármilyen szállítást segítő kiegészítőt felszerelhessünk kényelmesen. Testtartásunk (hátunk) a nyeregben szinte függőleges, így lehetőségünk van a legszélesebb és legkényelmesebb nyergek alkalmazására is.

 

 

 

Kattints a képekre és a számos színben illetve felszereltségben gyártott típusok között biztos megtalálod a neked valót!

 

 

Gyerekülés vagy táska? Együtt sem jelent akadályt!

 

 

Széles választékunkban megtalálod a városi bringákra is szerelhető gyereküléseket. A divatos, egy mozdulattal fel- illetve lepattintható - adapteres - táskákkal pedig semmit nem kell otthon hagynunk: szerelhetjük csomagtartóra, vázra és kormányra.

 

 

 

 

 

 

 

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!