JÁTSSZ VELÜNK!

Nyerj CONTINENTAL túra vagy MTB köpenyeket!

 

Tedd próbára a RUBAN és a CONTACT URBAN modelleket!

 

 

 

Kattints Facebook vagy Instagram oldalunkra és válassz, hogy melyik köpenyt tesztelnéd saját bringádon:

 

 

 

A RUBAN - esetünkben - egy 29"-es méretű külsőgumi, melynek főbb jellemzői a gyorsan gördülő futófelület, a halk és energiahatékony profil - stabil kanyartartással. Ha montin tesztelnéd, ez átsegít majd árkon-borkon! 

 

 

 

 

 

A CONACT URBAN remek gördülékenységgel, továbbfejlesztett kényelemmel, kiváló defektvédelemmel - a Safety Pro rétegnek köszönhetően - és fényvisszaverős oldalfallal ideális választás a 28"-as méretű városi vagy túra kerékpárok esetében.

 

 

 

 

 

 

A játék időtartama 2021.04.01. - 2021.04.11.-ig tart, a sorsolásra 2021.04.15.-én a Vitál Club Kerékpáráruházban kerül sor. A két nyertes 1-1 PÁR RUBAN vagy CONTACT URBAN köpennyel gazdagodik. A nyertesek továbbá vállalják, hogy egy hónap tesztelés után, egy rövid élménybeszámolót írnak Áruházuknak: milyen tapasztalatok, előnyök vagy hátrányok merültek fel az adott köpeny tesztelése során. A köpenyek természetesen a nyertesek tulajdonában maradnak. Nyereményjátékunk NEM a Facebook közreműködésével jön létre. 

 

 

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!