Minden tenyér álma

A kényelem az első - ergo Ergon-t használok!

 

 

Az Ergon markolatokat két nagyon fontos jellemzőjük teszi őket különlegessé: az egyik a megfelelő (puhább és keményebb) anyagok optimális arányú használata, a másik pedig a tenyér anatómiai sajátosságait figyelembe vevő forma. A tenyerünk közepén egy mélyedés van. Emiatt ha megmarkolunk egy szabályos külső vastagságú hengert, akkor a kézfej két szélén, de főleg a külső felén, nagyobb erők hatnak, mert a középső boltozat nem érintkezik vele teljesen. Az Ergon markolatok középső része megvastagított, így kitölti a tenyérüreget, azaz máris sokkal nagyobb felületen és egységesebben osztja el a kerék felől érkező rázkódásokat.

 

 

Az Ergon markolatok tapadása sem esőben, sem sárban nem változik. A markolatok magas UV ellenálló anyagból készülnek, így rendkívül tartósak. A markolatok két méretben (S és L) érhetőek el, hogy mindenki megtalálhassa a kézméretének megfelelőt. Az Ergon fejlesztő csapata az ergonómia és a hosszú tesztelési időszak mellett különös figyelmet szentel a környezettudatos anyagok használatára is. A markolatok latex-mentesek, PAG-mentesek és nem tartalmaznak töltőanyagokat. A markolatok gyártása során pedig kizárólag orvosilag elfogadott tiszta olajat használnak.

 

 

 

A teljes Ergon-kínálatunkért kattints a képekre!

Bringás ajándéktárgyak  

ERGON GP1

Ergonómikus tenyértámaszos markolat trekking, MTB és városi használatra.

Anyaga csúszásmentes gumi markolattest és puha tenyértámasz rész, alumínium rögzítő bilincs. A megfelelően beállított tenyértámasz nem engedi megtörni a csuklót, ami megakadályozza a csuklóalagút-szindróma vagy az orsóideg-gyulladás kialakulását.

A markolat elfordulását kovácsolt alumínium zárógyűrű biztosítja.

Ár: 14.990.-Ft

 

 

Bringás ajándéktárgyak  

ERGON XC/MARATON GS3

Ergonómikus tenyértámaszos markolat MTB kerékpárra.

A GS szériás markolatok egy teljesen új családot alapítottak! Ötvöződik bennük a GX-eknél megszokott könnyű súly a GP sorozat testhezálló komfortjával.

3 ujjas, üvegszálas szarv, csúszásmentes gumi bevonattal, ahol a markolat és a szarv dőlésszöge egymástól függetlenül állítható. Súly: 289g/pár

Ár: 25.990.-Ft

 

 

Bringás ajándéktárgyak  

ERGON KOMFORT GP5

Ergonómikus tenyértámaszos markolat trekking, MTB és városi használatra.

Az Ergon GP-5 (korábbi GC3) markolat, hosszú - öt ujjas - magnézium szarvval rendelkezik. Csúszásmentes gumi markolattesttel és puha tenyértámasz résszel.

Az Ergon kormánymarkolatok segítségével megelőzheted a kerékpárosok gyakori problémáját: az ujjaid elgémberedését, a kéz és az alkar fájdalmat.

Ár: 31.990.-Ft

 

 

 


További 
bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!