Tavaszra várva a bringád se maradjon ki a felkészülésből! 

Felkészülten várod a tavaszt? És a bringád?

 

 

Mi segítünk, hogy a kerékpárod is készen álljon a túrákra! Ha a következő kérdések bármelyikére igen a válaszod, akkor mindenképpen érdemes ellátogatnod szakszervizünkbe - kétkerekű társaddal.

 

 

Bringás ajándéktárgyak  

 

Nem érzed elég erőteljesnek a fékhatást? A fékbetétek kopása vagy a fékbowdenek nyúlása természetes "eredménye" a rendszeres használatnak. Biztonság szempontjából a megfelelően működő fékrendszer az egyik legfontosabb része kerékpárodnak. Fékpofák már 1290.- Ft-tól kaphatók, szervizünkben a szakszerű cseréjük a beállítást is magába foglalja. 

 

 

 

Bringás ajándéktárgyak  

 Egyáltalán nem vagy csak kerregő hang kíséretében veszi a fokozatokat a váltód? A nem megfelelő téli tárolás bizony komoly károkat okozhat a váltó és a lánc működésében. A lánc - megfelelő karbantartás mellett is - "elhasználódik", nyúlik. Ez szintén eredményezheti a pontatlan váltó-működést. Váltós kerékpárokhoz már 1990.-Ft-tól elérhető minőségi, új lánc; cseréje pedig minden esetben tartalmazza a váltó beállítását is. 

 

Bringás ajándéktárgyak  

Túl gyakran kell pumpálni a gumikat vagy sűrűn kapsz defektet? A belső és külső gumi életkora bizony összefüggésben van mindezekkel. A belsők porózusak lesznek, a külsők pedig szerkezetileg elöregednek, könnyebben átszúrhatók. Tömlők már 990.-Ft-tól, középkategóriás Kenda köpenyek 2990.-Ft-tól, defekvédelemmel ellátott Continental köpenyek pedig már 4990.-Ft-tól elérhetőek.  

 

 

Kiváncsi vagy milyen műszaki állapotban van a kerékpárod? Hozd be áruházunkba és ingyenes állapotfelmérésünkkel pontos képet kapsz. 

 

 

 

 

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!