Játssz velünk újra!

Játssz a CASCO és a Vitál Club

Kerékpáráruház közös játékán!

 

 

4 héten át - 4 szuper nyeremény

 

 

Figyeld Facebook és Instagram oldalainkat és játssz hetente a következő fantasztikus nyereményekért:

 

 

3 pár MY STYLE bukósisak kiegészítő

(10.770.-Ft)

Bringás ajándéktárgyak  

A Casco bukósisak kiegészítő My Style zsinórjai különböző színekben és méretekben kaphatók, így kedvedre díszítheted sisakodat, akár a bringádhoz illően! Könnyű cserélhetőségüknek köszönhetően akár minden nap más-más színekben pompázhat a sisakod! A képre kattintva láthatod My Style zsínór kínálatunkat!

 

 

CASCO óriás esernyő (14.990.-Ft)

Bringás ajándéktárgyak  

Esős időben már nem indulsz el bringázni, de azért jó lenne kimozdulni? Akkor indulj el egy kiadós sétára ezzel a kiváló CASCO esernyővel. 130 cm-es átmérőjének köszönhetően, akár az egész család elfér alatta.

 

 

CASCO SX-61 BICOLOR Sport napszemüveg (21.990.-Ft)

Bringás ajándéktárgyak  

Divatos szabadidő és sportszemüveg egyben, mely kristálytiszta látást biztosít és minden egyes fejformára kényelmesen illeszkedik. A képre kattintva láthatod SX-61-es kínálatunkat!

 

 

CASCO CUDA2 STRADA bukósisak (49.990.-Ft)

Bringás ajándéktárgyak  

A prémium kidolgozású Cuda 2 Strada modell követi a CASCO-nál megszokott kiemelt tarkóvédelemmel ellátott gömbölyű formát, sportosan elegáns megjelenésű és fényvisszaverő kiegészítőkkel fokozza a sötétedés utáni láthatóságot. A kifinomult CASCOfit-hálós érintkezésmentes illeszkedést biztosító technológiának köszönhetően kiváló légáteresztő képességgel bír, így minden eddiginél hatékonyabb szellőzést biztosít városi vagy akár terep felhasználás során is. A képre kattintva éred el kínálatunkat!

 

 

 

Teendők, hogy Te legyél a szerencsés:

 

  • Kövesd Facebook (és/vagy) Instagram oldalunkat,
  • Tudasd két ismerősöddel (jelöld meg a poszt alatt kommentben), hogy Te melyik nyereménynek örülnél a legjobban
  • Növeld nyerési esélyedet, iratkozz fel hívlevelünkre és/vagy kommentelj többször, külön-külön mindegyik nyereménytárggyal - így biztosítva, hogy akár mindegyik a Tiéd legyen!

 

 

 

 

A nyereményjáték tárgyát képező CASCO nyereménytárgyak a CASCO International GmbH felajánlásával kerül kisorsolásra. A játék időtartama 2021. május 3.-tól 2021. május 30.-ig tart. Nyereményenként 1-1 nyertes kerül kisorsolásra. A sorsolásra 2021. június 3.-án a Vitál Club Kerékpáráruházban kerül sor, a szerencsés nyerteseket üzenetben fogjuk értesíteni.