Ebike-ot szakkereskedőtől, már 300ezer forinttól!

Maximális sport-élmény... 

Persze, hogy az elektromos kerékpárokról lesz szó!

 

"A csomagra még egy utolsó

pillantás és indulhat is

a vidám bringázás!"

 

 

De mitől lesz könnyed a túra és

milyen előnyökkel jár,

ha egy elektromos rásegítésű

kerékpárral közlekedünk?

 

Gyorsabb, olcsóbb, kényelmesebb tekerés: használatával - típustól és fokozattól függően - akár 340%-os rásegítés is elérhető. A nagyobb, meredekebb emelkedőkön is könnyedén feltekerhetünk és közben még a tájban is gyönyörködhetünk.

 

Környezetbarát: jellemzője a zéró káros-anyag kibocsátás, illetve a zajtalan működés - használata környezettudatos gondolkodásról tanuskodik. Képzeljük csak el, milyen egészséges és tiszta lenne a környezetünk levegője, ha mindenki ilyen közlekedési eszközt használna!

 

Megmarad a testmozgás élménye: a rásegítés funkció kizárólag tekerés közben működik, így mindenképpen megmarad az egészséges mozgás. Arról nem is beszélve, hogy egy elektromos kerékpárra gyakrabban és szivesebben ülnek rá az emberek.

 

Bringás ajándéktárgyak Dinamizmusa egy teljesen új érzést ad felhasználójának: az elektromos kerékpár ereje valódi élménnyé tudja varázsolni a hétköznapi kerékpározást. A természetben túrázók pedig, olyan helyeket/terepeket deríthetnek fel, amelyeknek hagyományos kerékpárral nem biztos, hogy nekivágnának.

 

 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mennyivel lehet haladni egy ilyen kerékpárral? Mi a különbség a középmotoros és az első agymotoros bicaj között? Mekkora távolság tehető meg egy feltöltéssel? 

 

Egész pontosan 25 km/h-ig dolgozik a motor, ha be van kapcsolva a rásegítés. Áruházunkban első agymotoros illetve középmotoros kivitel is elérhető.

 

Ezekből most a NEUZER elektromos kerékpárokat ajánljuk figyelmedbe. Miért tesszük ezt? Mert rendkívül kedvező áron találsz megbízható minőségűegyszerűen kezelhető e-bringákat, férfi és női vázasakat egyaránt, a visszafogottabb sötét színektől a babyblue árnyalatokig. Kattints a logóra és válassz egy hozzád illő Neuzer ebike-ot!

 

 A kínálatban az első agymotorosok az alacsonyabb árfekvésű kerékpárok, többek között azért, mert itt a motor beépítése nem igényel komoly átalakítást, vagy külön vázmodellt. Viszonylag egyszerűen beépíthető normál kerékpárokba is. Ennél a típusnál agy és láncváltó is alkalmazható, mert a motor az első kerékben van.

 

A középmotoros verzió a hajtómű tengelyét hajtja meg, optimálisabb súlypont-elosztással. Mindkét esetben az egy töltéssel megtehető távolság több tényezőtől is függ: a rásegítés mértékétől, a domborzattól vagy a saját súlyunktól. Általánosságban elmondható, hogy kb.50km és kb.150km közötti értékről van szó. A BOSCH hatótáv kalkulátorral kaphatunk ennél pontosabb értéket, melyet ITT érsz el.

 

Végül, de nem utolsó sorban egy újabb érv arra, hogy itt az idő átnyergelned egy ebike-ra: Áruházunkban a Cetelem Bank által nyújtott áruvásárlási hitellel most rendkívül kedvező konstrukcióval a Tiéd lehet bármelyik elektromos kerékpárunk: gyors és átlátható ügyintézésselazonnali elbírálássalakár egy órán belül elvihető a kiválasztott bicaj. Az aktuális lehetőségekről és az ügyintézés menetéről a képre kattintva olvashatsz bővebben!

 

Amennyiben még nem ültél elektromos kerékpáron vagy csak több információt szeretnél róluk, csapatunk segít Neked megismerkedni az ebike-ok világával!

 

És persze  ne feledd a legújabb mondást se...

"Ha a járművem pedelec, mindig vidáman tekerek!"

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!