Játssz velünk egy hétvégi ebike-élményért!

Hétvégi túrát tervezel? 

 

 

 

Játssz velünk és a jutalmad egy általad választott Neuzer elektromos kerékpár lesz - egy teljes hétvégére! 

 

 

 

 

Válts nagyobb sebességre - csupán egy gombnyomással

 

 

 

 

 

 

Garantáljuk, hogy azonnal tapasztalni fogod, mennyivel több idő jut a tájban való gyönyörködésre és így az utazás élménye sokkal nagyobb hangsúlyt kap. Úgy érzed majd, hogy valósággal szárnyra kaptál - a túrázás egy szüntelen és folyamatos élmény lesz, amit még az emelkedők sem fognak tudni megtörni! A csomagtartóra is bátran pakolhatsz, meg semfogod érezni a többlet súlyt! Azonban ne feledd: a sport, a mozgás itt is megmarad, hiszen csak tekerés közben jön az (elektromos) segítség!

 

Mi történik, ha a teszt-hétvége után beleszeretsz (ami nagyon valószínű) és nem tudod elengedni a bicajt? Erre az esetre a szerencsés kiválasztottnak lehetőséget biztosítunk, hogy a próba napok után 30.000.-Ft kedvezménnyel megvásárolja a kerékpárt!

Mi a teendő, hogy részt vegyél a játékban?

Első körben azt javasoljuk, hogy látogass el hozzánk és vedd szemügyre a lehetséges elektromos próba-kerékpárokat. Ha megvan a kiszemelt, akkor már csak annyi a dolgod, hogy kövess minket Facebook/Instagram oldalainkon és válaszolj a játékposztban feltett kérdésre.

 

A játék időtartama 2021.06.07. - 2021.06.21.-ig tart, a sorsolásra 2021.06.23.-én a Vitál Club Kerékpáráruházban kerül sor. A játékban felüntetett kedvezmény készpénzre nem váltható, más kedvezménnyel nem vonható össze és kizárólag a kiválasztott elektromos kerékpár megvásárlására vehető igénybe. A tesztelés további feltétele a Teszt-szerződés kitöltése illetve kaució fiztése, mely a kiválasztott kerékpár értékének 30%-a. A szerencsés nyertest üzenetben fogjuk értesíteni. Nyereményjátékunk NEM a Facebook közreműködésével jön létre. 

 

 

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!