Moventor QUIN - Abus bukósisak, amely életet menthet!

ABUS Moventor QUIN 

 

 

 

A Quin Sensor az egyetlen teljesen integrált ütközés-felismerő és értesítő rendszer, amely több bukósisakhoz is elérhető az ABUS családon belül. Úgy tervezték, hogy bármilyen helyzetben biztonságot nyújtson Neked, akár úton vagy hegyvidéken kerékpározol. A Quin Sensor egy szabadalmaztatott eszköz, mely  szenzorokat tartalmaz, ezek célja a kerékpáros ütközések (balesetek) során általában fellépő erők mérése. Működése során megméri és értelmezi ezen erők egyedi jellemzőit: miután a szenzor lehetséges ütközést észlelt, kommunikál az okostelefonoddal, hogy annak adatkapcsolatát használva riasztást küldjön, és értesítse a megjelölt vészhelyzeti kontaktokat.

 

A Quin Sensor egyedülálló módon a felhasználó kezébe helyezi az irányítást, lehetővé téve számára, hogy manuálisan aktiválja az SOS jelzést és élőben ossza meg jelenlegi tartózkodási helyét, amikor útközben van szükség a segítségre:

 

 

  • Ha a Quin Sensor olyan erőket észlel, amelyek esetlegesen segítséget igénylő balesetre utalnak, akkor automatikusan elindul a vészhelyzeti visszaszámlálás, az érzékelő LED-je pedig gyors ütemben, pirosan villog. Ha nem állítod le manuálisan, a visszaszámlálás lejártával értesítést küld a kijelölt vészhelyzeti kontakt(ok)nak.
  • Ha a Quin Sensor olyan erőket észlel, amelyek kisebb, a vészhelyzeti kontakt(ok) értesítését nem igénylő ütközésre utalhatnak: Az alkalmazás rögzíti az ütközést, így jobb rálátást nyújt a sisak állapotára, és segít megalapozottabb döntéseket hozni annak életciklusáról és cseréjéről.
  • Az SOS jelzés beindításához érintsd meg négyszer a sisakot. Ha nem kapcsolod ki a riasztást, mielőtt a visszaszámlálás véget ér, az alkalmazás riasztást küld a vészhelyzeti kontaktjaidnak, és megosztja velük az Te tartózkodási helyedet. Az alkalmazással rendelkező kontaktok élőben nyomon követhetik a jelenlegi helyzetedet és / vagy a tartózkodási helyedre navigálhatnak.

 

 

 

 

 

A készleten lévő szürke/neonsárga és polar white modelleket ITT éred el.

 

A Quin szenzor illetve az ABUS Quin Ride alkalmazás részletes működéséről alább olvashatsz: 

 

 

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!