Egy alap bringás kellék, ami Nálad sem hiányozhat!

Praktikus kerékpár pumpák széles választékban

A biciklipumpa az a kellék, ami egész egyszerűen nem hiányozhat bringás felszerelésedből!

Bármikor szükséged lehet rá, így jó, ha némi figyelmet szentelsz a beszerzésére. Mégis mik azok a jellemzők, melyekre jó, ha odafigyelsz?

méret lényeges tulajdonság. Ha olyan biciklipumpára vágysz, ami a farzsebedben is elfér, - kis túlzással - akkor a mini kivitelek a számodra optimálisak. Nyilván ezekkel, nagyobb leeresztés esetén több dolgod adódik majd, ám mobil jellegük és könnyed szállíthatóságuk kárpótolnak Téged.

súly kérdése is jogosan merül fel ebben az érában. A 200 g alatti pumpák már kifejezetten légiesnek mondhatók és akár versenyzéshez is kiváló alternatívák. A hagyományos kivitelekkel azért valóban több időt kell szánnod a látványos eredmény eléréséhez, de a patronnal kombinált variánsok már hihetetlen gyorsan képesek tökéletes keménységet produkálni.

kényelem sem egy utolsó szempont főleg akkor, amikor a szükség arra kényszerít, hogy bőszen fújtass,biciklipumpád közreműködésével. Az ideális kivitel kis kar vagy csappantyú segítségével rögzül a szelephez, így nem kell tartanod a melléfújástól. A kihajtható T markolat is a komfortot szolgálja, így érdemes ilyen tervezésű modellben gondolkodnod. A nyomásmérő valójában alapvető kiegészítője egy pumpának, hiszen ennek hiányában csak érzésre tudod eldönteni, hogy éppen optimális mennyiségű levegőt fújtál-e.

 

MINI PUMPÁK

 

LÁB PUMPÁK

 

MŰHELY PUMPÁK

 

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!