A régi - KTM - kedvencek hamarosan újra elérhetőek!

A régi - KTM - kedvenc kerékpárok hamarosan újra elérhetőek lesznek! Visszatérnek a sportos, a kényelmes és sportosan kényelmes modellek.

Évek óta a legsikeresebb KTM modellek világszerte, kiváló ár-érték arányukkal és megjelenésükkel hívogatják leendő gazdájukat.

 

 

LIFE ROAD

Ha csak lazán szeretnél tekeregni a családdal, nézelődős módban túrázgatni vagy éppen villámgyorsan beérni a munkahelyedre, a KTM Life Road-dal egyik esetben sem fogsz csalódni! A meghajtó rendszer Shimano Altus - Deore XT alkatrészek jól összeválogatott egyvelege; 27 fokozatú, mely a széles áttételi tartomány mellett finom váltásokat és pontos működést garantál neked sok ezer kilométeren keresztül. Érkező méretek: férfi 46, 51, 56, 60; női 43

Ár: 319.990.-Ft

 
 

LIFE TIME

A lehető legmagasabb szintű komfortot az évtizedek alatt csiszolódott vázgeometria, az állítható kormányszár, a kényelmes ívű kormány, az ergonómikus tenyértámaszos markolat és a Selle Royal Rio Plus nyereg garantálja. Life Time modellt mindennapi bringázáshoz, rövid és közepes távú túrázáshoz ajánljuk. Érkező méretek: férfi 51, 60; női 46

Ár: 359.990.-Ft

 
 

LIFE TRACK STREET

Ha nem akarod nélkülözni a trekking bringák felszereltségét, de mindemellett fontos a sportosság is, akkor a KTM csak neked alkotta a Life Track Street-et. A kerékpár a KTM cross vázára épül, és megtalálhatók rajta a trekking kerékpárokra jellemző alkatrészek. Úgy mint agydinamós világítás, pálcás sárvédő. Az eredmény egy nagyon gyors túrabringa lett, annak minden kényelmi szolgáltatásával. Érkező méretek: férfi 46, 51, 56, 60

Ár: 329.990.-Ft

 

 

 

Ha biztosra akarsz menni, foglald le a szerelmedet még MA! Foglaló ellenében bebiztosíthatod magadnak álmaid kerékpárját!

 

Itt találod az összes érkező KTM kerékpárunkat, az egyes modellek pontos érkezési dátumáról pedig érdeklődj kollégáinknál!

 

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!