Az ABUS kerékpáros sisakok életet menthetnek!

Kerékpáros sisakok az ABUS-tól - a fej hatékony védelméért

 

Hazánkban még mindig az egyik legelhanyagoltabb kiegészítő a bukósisak és sokszor hangzik el a kérdés: "Kötelező hordani?" Rendelet szerint csak lakott területen kívül, 40 km/h óra felett kötelező a sisak használata - tehát a mindennapokban szinte soha.

Persze a döntés rajtunk áll, hogy mennyire szeretnénk minimalizálni a súlyos fejsérülések esélyét egy baleset alkalmával. Mi mindenképpen ajánljuk a bukósisak használatát!

 

 

 

A tanulmányok és tesztek újra és újra igazolják: a kerékpáros sisak viselése balesetkor jelentősen csökkenti a fejsérülés kockázatát. Nemcsak sportoláskor, hanem elsősorban a mindennapokban – legyen szó bevásárlásról, kerékpártúráról, munkába vagy az egyetemre menet. A jelenlegi ABUS sisakok különösen kiváló minőségű anyagaikkal, a legmodernebb gyártási eljárásokkal, és professzionális kialakításukkal tűnnek ki.

 

 

 

 

 

Még Babó kutyusunk is kiborul a nem megfelelően kiválasztott sisak méret láttán. A fejfedő kiválasztása és helyes használata ugyanolyan fontos, mint a sisakokkal szemben támasztott biztonsági követelmények. Áruházunkban szakszerű tanácsokkal, a méretválasztáshoz szükséges eszközökkel és természetesen széles áruválasztékkal találkozhatsz. A kisbaba és gyermeksisakoktól kezdve a bevásárláshoz vagy munkába járáshoz használt városi sisakokon keresztül a high-end Road sisakokig: az ABUS kiváló szellőzésű, nagy viselési kényelmet nyújtó, egyénileg a fejhez igazítható, innovatív kerékpáros sisakokat kínál.

 

 

 

 

 

 

Azonban csak a megfelelően viselt bukósisak adja a megfelelő védelmet! Egy helytelenül beállított fejvédő nem csak, hogy nem óvja meg fejünket egy sérüléstől, de akár továbbiakat is előidézhet. Sisakunknak egyenesen kell állnia - a fejtetőre feltolt és a szemre lehúzott állás helytelen és sérülés veszélyes. A racsnis tarkórögzítéssel érhetjük el a stabil, de nem túl szoros tartást. Végül az állheveder becsatolása következik - ne túl szorosan; optimális, ha a heveder és az állunk közé befér az újjunk. Kattints a képre és nézd meg az ABUS rövid videóját a megfelelő kiválasztás menetéről!

 

 

 

 

 

Az Európai Únió területén csak olyan bukósisak kerülhet forgalomba, ami illeszkedik az úniós szabályozáshoz. Így abban biztos lehetsz, hogy bármilyen bukósisakot is választasz áruházunkban, a minimálisan elvárható védelmet nyújtani fogja. Természetesen a vezető márkák - így az ABUS-nál is - az úniósnál sokkal szigorúbb egyéni normák szerint tesztelik és fejlesztik a bukósisakjaikat, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsák számodra. A logóra kattintva közvetlenül láthatod a készleten lévő ABUS sisak kínálatunkat. 

 

 

 

 

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!