Páros nyereményjáték - Meglepetéssel készültünk Neked és a bringádnak is!

NYEREMÉNYJÁTÉK!

 

 

Kényeztető szerviz csomag

 

 A nagy hajtás után a bringád is megérdemel egy kis kényeztetést. A szerviz nyeremény értéke 39.260.-Ft, mely az összes főbb állítási és karbantartási  munkafolymatokat tartalmazza (a részletes leírást lentebb olvashatod!)

 

Első a biztonság

 

Az ABUS Airbreaker sisak minden egyes kilométeren segítséget nyújt: innovatív szerkezete a legjobb aerodinamikáról és legoptimálisabb szellőzésről gondoskodik. A sisak értéke 76.990.-Ft

 

 

 

 

 

Megvoltak a nyári túrázások?

Meg tudod állapítani, hogy mennyire nyúlott meg a láncod?

Fel tudod mérni, hogy mennyi van még a külső gumid élettartamából?

Biztonságosak még a bringádon a fékbetétek/fékpofák?

A hidegebb hónapokban, a csúszós utakon is megfelelően tapad majd a bicód?

Csak semmi pánik, ha nem mennek a válaszok! Nálunk - az ingyenes állapotfelmérés során - mindegyikre választ kapsz!

Ráadásul most egy kényeztető szerviz csomagot nyerhetsz kétkerekű társadnak - mert a nagy hajtás után ő is megérdemli!

Mi szól a rendszeres karbantartás mellett?

Ha szeretnéd, hogy kerékpárod sokáig, akár 10-15 évig is megbízható társad legyen, akkor bizony időnként időt és pénzt kell fordítanod karbantartására. Ezzel többek között elkerülheted a mozgó alkatrészek túl gyors kopását, biztosíthatod a rendszeres és hosszú távú precíz működést illetve nem utolsó sorban a biztonságod is nagymértékben múlhat ezen. 

 

 

A szerviz-nyeremény értéke 39.260.-Ft, mely az alábbiakat tartalmazza:

kerékpár mosását (3290.-Ft), ezen belül a hajtóműrendszer tisztítását (4970.-Ft első és hátsó váltó, hajtómű, fogsor, lánc), komplett zsírzást (8290.-Ft kerék agyak, hajtómű és kormány csapágyak), fékbeállítást (2x2490.-Ft első, hátsó), váltóállítást (2x2190.-Ft első, hátsó), centrírozást (3090.-Ft, 3590.-Ft első- és hátsó kerék), defektmentesítő betöltését mindkét kerékbe (6670.-Ft, Continental RevoSealant), így ezután a defekttől sem kell tartanod!

 

 

 

A bukósisak viselése saját érdekünk, segítségével elkerülhetjük a súlyos fejsérüléseket

Az ABUS AirBreaker az a sisak, ami maradéktalanul kielégíti mind a professzionális, mind a hobbi kerékpárosok legmagasabb követelményeit is. Az innovatív Multi Speed méhsejt szerkezete által az AirBreaker mindig a lehető legjobb aerodinamikát nyújtja, és egyúttal az optimális szellőzésről is gondoskodik.

Forced Air Cooling technológiája egy jól átgondolt szellőzőrendszer, amely a fej körüli optimális hőmérsékletet biztosítja: 11 bemeneti és 13 kimeneti szellőzőnyílásnak köszönhetően.

FlowStraps: Aerodinamikus, vibrálásmentes és bőrbarát szíj. Zoom Ace: Finoman beszabályozható állítórendszer az egyedi illeszkedésért.

AirPort: Aerodinamikus szemüvegtartó szárvég elvezetéssel rendelkezik és copf kompatibilis, így a sisak a copfot viselőknek is kiválóan alkalmas.

A bukósisak értéke: 76.990.-Ft

 

 

 

 

 

 

Teendők, hogy Te nyerd meg a szerviz-csomagot:

 

Kövesd Facebook (és/vagy) Instagram oldalunkat,

Hívd fel legalább két bringás barátod/ismerősöd figyelmét (jelöld meg a poszt alatt kommentben) a játékra Facebook/Instagram oldalunkon.

 

Az ABUS Airbreaker bukósisakot a fentiek teljesítésén túl, a hírlevél feliratkozók között sorsoljuk ki! Iratkozz fel ITT!

 

A játék időtartama 2021.09.23. - 2021.10.10.-ig tart, a nyeretesek kihírdetésére 2021.10.15.-én a Vitál Club Kerékpáráruházban kerül sor. A játékban felüntetett nyeremények: 1db szerviz ajándékcsomag, 1db ABUS Airbreaker bukósisak, maglia rosa színben, M-es méretben. A nyerteseket üzenetben fogjuk értesíteni. Nyereményjátékunk NEM a Facebook közreműködésével jön létre.

 

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!