Egy alap bringás kellék, ami Nálad sem hiányozhat! II.rész

Praktikus kerékpár pumpák széles választékban II.

 

 

A biciklipumpa az a kellék, ami egész egyszerűen nem hiányozhat bringás felszerelésedből!

 

Múlt hónapban a bringás pumpák általános tulajdonságait és típusait mutattuk be. Ezúttal a műhely- és lábpumpák legnagyszerűbb és legnépszerűbb típusait láthatod.  

A műhelypumpákat otthon használjuk, őket bizony nem tudjuk magunkkal vinni egy túra alkalmával - ezzel azonban a végére is értünk a hátrányoknak. Méretüknél és kialakításuknál fogva kényelmessé és könnyűvé teszik a pumpálást, karbantartást, ezért beszerzésüket mindenképpen ajánljuk.

 

 

 

 

Fontos szempont, hogy műhelypumpánk rendelkezzen pontosan kalibrált nyomásmérővel. Miért lényeges ez? Azért, mert a köpeny kézzel történő nyomás ellenőrzése messze nem megbízható módszer. Külső gumink alacsony nyomáson tartása pedig becsípődéses defektet, a szövet sérülését és nem utolsó sorban nehezebb hajtást okozhat. 

 

 

 

(Kattints a képre a teljes műhelypumpa kínálatunkért!)

 

 

 

Az SKS-Germany műhelypumpa kínálatában olyan modelleket találsz, mint például a fél évszázada változatlan formában készülő és a mai profi csapatok által is gyakran használt Rennkompressor, a rendkívül könnyen pumpálható Airkompressor 12.0, a kifejezetten öblös (29"-es és fatbike) kerekek gyors felfújásához alkalmas Twentyniner vagy a nyomáscsökkentővel is felszerelt Airworx Plus 10.0. Minden szeleptípussal kompatibilisek, így elfelejtehetjük a szelepadapterekkel való bíbelődést. A markolatrészük megfelelően kényelmes, csúszásmentes, ergónomikus kialakítású. A nyomásmérőn található kis nyílat a kívánt nyomásértékre tekerhetjük, segítve a pontos érték elérését. A nyomásértéket bar-ban és psi-ben is megjeleníti. Nem utolsó szempont, hogy ezekkel, nem csak a kerékpárod kerekét, de a háztartásban található többi felfújható matracot, kismedencét, labdát is könnyedén pumpálhatod. Az SKS pumpák minőségéről és hosszútávu megbízhatóságáról  árulkodik, hogy a gyártó 5 év garanciát vállal értük.

 

 

 

AIRSTEP – a tökéletes lépés

Amikor az ergonómia találkozik a fejlődéssel: az új Airstep a klasszikus láb- vagy műhelypumpák és a legújabb „Made in Germany“ technológia ötvözete. A legjobb minőségű alapanyagok, jól megtervezett dizájn és felhasználóbarát jellemzők:

  • nagyméretű nyomásmérő
  • multivalve pumpafej
  • integrált tárolóhely a spirális tömlőnek
  • az elasztikus tömlő megtartja az alakját, és automatikusan visszacsavarodik a helyére
  • erős alumínium pedálja lehetővé teszi, hogy a maximum 7 bar/102 psi teljesítményt könnyedén elérjük
  • fali akasztójával tökéletesen helytakarékos
     

Ha egy olyan pumpát szeretnél otthonra, amit a család minden tagja könnyen tud használni, akkor ez lesz a tökéletes!

(Kattints a képre a többi lábpumpánkért!) 

 

 

 

 

 

 

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!