Miért ne várd meg a szezonkezdést a bringa vásárlással!?

 

Miért ne várd meg a szezonkezdést a bringa vásárlással!?

 

 

 

Már szinte alig van olyan, aki ne hallotta vagy olvasta volna a szomorú tényt: kerékpárhiány tombol az egész világon. Az okok között szerepel többek között a Covid-19 világjárvány okozta kényszerleállások, az ebből adodó folyamatosan késő szállítmányok, gyártói kapacitás- és alkatrészhiány. Ezen körülmények hatására az árak emelkedése sem maradt el: az alkatrész hiánnyal és a megnövekedett kereslettel együtt a szállítási költségek is az egekbe szöktek/szöknek.

 

 

Várni vagy nem várni? - az itt a kérdés

 

 

Jelenleg a szakemberek azt prognosztizálják, hogy a kerékpár- és kerékpáralkatrész-hiány 2023-ig is eltarthat. Ez persze nem azt jelenti, hogy addig nem is lesz egyáltalán kerékpár, sőt! Ha lassan és kisebb volumenben is, de folyamatosan érkeznek kerékpárok a hazai és az európai kerékpárgyártóktól, akik igyekeznek a kereskedők részére szállítási  dátumokkal, határidőkkel szolgálni - melyeket többé-kevésbe tartani is tudnak. Azonban ma már tudjuk, hogy egy konténerszállító hajó elakadása a Szuezi-csatornán, vagy a vírus egy újabb variánsának felbukkanása ezeket a dátumokat akár hónapokkal eltolhatják.

 

 

De akkor mi a megoldás?

 

 

Egy előrelátó és hosszú távban gondolkodó kereskedő minden évben előrendeli kerékpárjait, kiegészítőit a következő évre, biztosítva, hogy megérkezzen a megfelelő mennyiségű áru a soron következő szezonra. Így, ha betérsz a Vitál Club Kerékpáráruházba, kollégáink nagy valószínűséggel meg tudják Neked mondani, hogy az adott kerékpármárkából melyik típus, melyik méret és melyik színvariáns lett előrendelve és jó eséllyel azt is, hogy mikor várható az érkezése. Az a kerékpár vásárló, aki biztosra akar menni, "kihasználja" ezeket az információkat és már hetekkel - de akár hónapokkal - az áhitott bicó beérkezése előtt foglalóval biztosítja azt. Így nyugodtan várhatjuk megérkezését és nem kell attól tartanunk, hogy már a neten elhalásszák előlünk a webshopokat "vadászók".

 

 

Irány a Vitál Club Kerékpáráruház!

 

Hogy miért? Mert közel 30 éves tapasztalattal és szakértelemmel, megbízható szerviz-háttérrel, udvarias kiszolgálással és országosan is egyedülálló termékkínálattal várunk Téged Székesfehérváron, a Király sor 60. alatt.

 

 

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!