Miben más a Vitálos kerékpárszerviz?

HITELES, SZAKÉRTŐ KERÉKPÁRSZERVIZ

KÖZEL 30 ÉVE - ALKATRÉSZEK KÉSZLETRŐL, AZONNAL

 

 

 

Legyen szó téli álomról vagy esős és havas időben is tekerésről; tartsd szem előtt, hogy bringádnak mindkét esetben szüksége van a szakszerű felkészítésre!

Nem elegendő, ha csak egyszerűen védett helyre teszed kerékpárodat tavaszig - a nyári túrázások után minden esetben szükséges a műszaki felülvizsgálat!

 

 

Nem vagy nagy bringa szaki? Vagy egyszerűen csak nincs időd rá, hogy Te szereld a bicódat? Nincs ok pánikra, nálunk - az ingyenes állapotfelmérés során - minden kérdésedre egyértelmű és szakszerű választ kapsz!

 

 

Gyere el kerékpároddal és a következőkre számíthatsz:

 

Ingyenes állapotfelmérésre

Először szakértő munkatársaink ingyenes állapotfelmérést végeznek kerékpárodon és ez alapján közelítő pontossággal elkészítik a várható költséglistát. Ez természetesen kötelezettség mentes.

 

Kiszámítható és foglalható időpontokra

Új kerékpárjaink első szervize díjtalan. Harminc nap vagy 50-70km használat után átvizsgáljuk a csavarok meghúzási nyomatékát, ellenőrizzük a beállításokat, ezzel is megelőzve az esetleges későbbi meghibásodásokat. Ezt a szolgáltatást természetesen a nem nálunk vásárolt kerékpárokra is vállaljuk szerviz-díj ellenében.

 

Átlátható és egyértelmű szerviz munkalapra

Szervizünkben lehetőség van előzetes időpont egyeztetésre, bejelentkezésre. Hozd be a kerékpárod és vidd el készen egy óra múlva (ez természetesen függ a hiba jellegétől). Időpontot egyeztethetsz munkatársainknál a 20/478-5444 telefonszámon, Facebook-on vagy Instagram-on. 

 

Nem szereted a ködösítést és a hasraütésszerű szolgáltatási díjakat? Mi nyílt kártyákkal játszunk!

 

 

 

 

 

 

Átlátható és egyértelmű munkalapot adunk, melyen tételesen és érthetően olvasható minden munkafolyamat, minden alkatrész és minden ár. Ez a későbbiekben is visszakereshető.

 

 

Várunk Téged Székesfehérváron a Királysor 60 alatt - Mert jár a Vitál-gondoskodás kerékpárodnak is!

 

 

 

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!