Te mivel tekersz jövőre?

 

Elhatároztad, hogy jövőre Te is bringára ülsz?

 

Sajnos nem elég az újévi fogadalom - a vírus megjelenése óta felértékelődött az idő-tényező. A jól tájékozottak már rég tudják: ha kerékpárról van szó, rendkívüli jelentőséggel bír a "mikor?" kérdése.

 

 

 

Számos felületen olvashatsz a kerékpáros szakmát érintő világméretű problémákról - ezzel itt most nem is untatnánk (ha érdekel korábbi írásunk a témáról, ITT éred el)

E helyett inkább - mint megfontolt és előrelátó vásárló - figyelmedbe ajánljuk közel 400 két- illetve három kerekű járgányunkat!

Tehát nem az a kérdés, hogy jövőre is lesz-e bringás szezon - a természetben, szabadon, maszk nélkül, tókörrel meg lángossal - hanem, hogy Te mivel fogsz tekerni? 

 

 

Kínálatunkban minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet:

 

 

A legkisebbeknek - fútókerékpárok, 12"-es kerékmérettől a 20"-ig, a legújabb dizájnokkal, a legmenőbb kiegészítőkkel

A nagyobbaknak - teleszkópos, sportos vagy teljesen felszerelt kényelmes városi, 24"-28"-os kerékméretű kerékpárokkal

Felnőtteknek - a mechanikus kerékpárok minden típusától, az elektromos kerékpárokig

 

Az egyedi élményt keresőknek - a legújabb BMX-ekkel egyenesen Amerikából vagy egy hiperkönnyű és villámgyors elektromos rollerrel

 

 

Ha már Neked megvan a bringád, ajándékozz valódi értéket, időtálló élményt Karácsonyra! Áruházunk több száz - készleten lévő - bicója várja, hogy a fa alá kerülhessen:

 

 

 

 

További bringás tartalmakért, újdonságokért, akciókért és nyereményjátékokért kövess minket Facebookon és Instagramon is!