Kamatmentes áruhitellel kapcsolatos részletekről érdeklődjön munkatársunknál. Részletfizetés

Ön most itt van: Kezdőlap Részletfizetés

ÚJ HITEL LEHETŐSÉGEK A VITÁL CLUB-BAN!

*A Kamatmentes hitel lehetőség jelenleg nem elérhető!

2020 apropóján igyekszünk újabb és újabb marketing akciókkal jelentkezni – legalábbis, ami a szakkereskedelmi szférát illeti. Minden évben keressük, kutatjuk azon partnereinket, akik ügyfeleinknek és nekünk is a legjobb feltételeket biztosítják. Egy ilyen kutatásunk eredménye a Cetelem Bank megtalálása is. Innentől jobb és rugalmasabb feltételekkel tudnak az ügyfeleink hitelre vásárolni üzletünkben.

Szeretnénk - és nem elsősorban üzleti szempontok alapján - ha egyel, de még inkább kettővel jobb bringával tekerne mindenki, aki tőlünk távozik. Szeretnénk ezt azért, mert látjuk az elkeserítő hazai bringa parkot. Illetve azért is, mert mi pontosan tudjuk, milyen minőségbeli, élménybeli, biztonságbeli és hatékonyságbeli különbség van egy belépő- és egy középkategóriás kerékpár között. Nem beszélve az E-bike adta lehetőségekről és a kerékpározás új dimenziójáról, amiket a fejlesztések hoznak évről-évre. Pár példa:

E-Bike/ Bosch, E-Bike/ Shimano Steps, Gravel, Shimano GRX, Shimano 12 fokozat, GPS rendszerek a kerékpárokon, ha ezek közül valamit nem ismersz, akkor van miről beszélgetned a kollégáinkkal.

Azt is tudjuk, ha eljössz hozzánk és kipróbálsz minden kategóriát, amikor távozol, ismerni fogod a meghökkentő különbségeket...

Az előbb felsorolt érvek mind minket erősítenek abban, hogy a web-kereskedelem nem tud mindent megadni az ügyfelei számára. Mi viszont erre törekszünk több mint 27 éve.

 

Nézzük a részleteket:

 

A, Kamat és minden egyéb teher nélküli hitelt kínálunk azon Kedves Vásárlónknak, akik KTM és E-bike kerékpárt és hozzá kiegészítőket választanak.

 

Miket fontos szem előtt tartani a 0% THM kapcsán KTM kerékpárvásárlása esetén?

 • Képesnek érzed magadat, hogy 6 vagy 10 részletben törleszteni tudod a számla végösszegét?
 • Teljes árú KTM kerékpárt és hozzá teljes árú kiegészítőket vásárolsz? (Ezen konstrukciónál a kedvezménykártyákat sem áll módunkban elfogadni.)

Miket fontos szem előtt tartani a 0% THM kapcsán E-bike kerékpárvásárlása esetén?

 • Képesnek érzed magadat, hogy a teljes vételár 20%-át önerőként ki tudod egyenlíteni?
 • 20 részletben tudod törleszteni a maradék összeget?
 • Teljes árú E-bike kerékpárt és hozzá teljes árú kiegészítőket vásárolsz? (Ezen konstrukciónál a kedvezménykártyákat sem áll módunkban elfogadni.)

 

Akciós terméket szeretnél megvásárolni, vagy hosszabb futamidőt szeretnél?

 

B, Ebben az esetben sem kell elkeseredned, hiszen a Cetelem a hosszabb kevesebb extrahitelkonstrukcióval, egy nagyon kedvező, 36 hónapos hitelt biztosít üzletünkben 9,92% THM-el.

 

 A hiteligénylés néhány fontos tudnivalója mind a két konstrukció kapcsán:

 • Az áruhitel összege 50.000 Ft és 2.000.000Ft között mozoghat
 • Kerékpárok mellett már nagyobb értékű kiegészítőket is bele lehet vonni a hitelösszegbe.
 • A futamidő a kamatmentes változat KTM kerékpárok esetén 6-10 hónap lehet. E-bike esetén az egyedi önrész/20 hónap. (Figyelem, csak kedvezménymentes KTM/E-bike kerékpárok esetén!)
 • 500.000 Ft-ig, önrész befizetése nélkül elvihetők a termékek. Viszont 500.000 Ft felett minimum 20% önrész szükséges.
 • Nagyobb vételár és kisebb jövedelem esetén a bank a házastársat vagy élettársat adóstársként bevonhatja az ügymenetbe. Ebben az esetben az Ő jelenléte és adatai is szükségesek a hitelbírálathoz.
 • Amennyiben már rendelkezel hitellel, a pozitív hitelbírálat feltétele, hogy az összes havi részletfizetési teher nem haladhatja meg a nettó fizetés 50%-át. (Lakáshitel, áruvásárlási hitel, személyi kölcsön és Lising-en túl a hitelkártya is hitelnek minősül, a teljes felvehető összeg 5%-val számolandó.) ezeknek a pontos összege és a hitelintézet adatai is szükségesek a bírálathoz.

 

 

Milyen dokumentumokat kell magaddal hoznod ahhoz, hogy hitelt igényelhessél?

 

 • személyi igazolványt, lakcímkártyát, adókártyát
 • 30 napnál nem régebbi munkáltatói jövedelemigazolást (jövedelemigazolást a bank saját papírján fogadja el. Kérd a kollégáinktól!), vagy, ha béred bankszámlára érkezik, ebben az esetben elegendő utolsó 3 havi számlakivonat.)
 • Munkahelyed pontos adatai. Név, telephelycím, telefonszám, foglakozás megnevezése, munkavégzés kezdete,
 • Ha csoportos megbízási szerződéssel szeretnéd a részleteket fizetni, ebben az esetben kérj a kollégáinktól egy előre kitölthető adatlapot hozzá.
 • A kollégáink munkájának a meggyorsítása érdekében egy előre kitöltött álltalános adatlap. (ez is kérhető a kollégáinktól.)

 

Abban az esetben, ha Te:

 • nyugdíjas vagy, akkor a felsoroltakon túl kérjük a nyugdíjas igazolványodat is hozd magaddal.
 • vállalkozó vagy, akkor a fentieken túl a vállalkozói igazolványodat és a NAV által kiállított jövedelem igazolást, illetve kérj személyesen részletes tájékoztatást a kollégáinktól.

 

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődésedet vagy több információra lenne szükséged, esetleg törlesztőrészlet kalkuláció szeretnél, kérjük keress fel bennünket, vagy küldj e-mailt nekünk (üzlet@vitalclub.hu). A hitelbírálattal kapcsolatos ügyintézést Varga Gábor, Jenei Balázs és Kanizsai Henrietta munkatársaink végzik. Csúcsidőszakokban bármennyire is sajnáljuk, nem mindig tudjuk vállalni azonnal az ezzel kapcsolatos adminisztrációt. Kollégáink konkrét időpontot jelölnek ki a hitelügyintézés bonyolítására. Ezért kérjük és köszönjük megértéseteket. A Cetelem Bank fenntartja a jogot a hitelkérelem elutasítására, illetve kezestársi igény benyújtására, valamint indok nélkül kérheti önrész befizetését is. 

Most érdemes egyel jobb bringát venni a mi költségünkön. Csak 2013-ban illetve visszavonásig!