Ön most itt van: Kezdőlap SZABÁLYZAT

Általános tudnivalók, vásárlási feltételek

 

A www.fehervarkerekpar.hu oldalon (mely a www.vitalclub.hu oldalrról is elérhető) található webshopot a Vitál Club Kft. üzemelteti.

 

Ezen oldalon (fehérvárkerékpár.hu) található webshopban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül.

 

A fehérvárkerékpár.hu webshopjában mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, és elfogadja jelen üzletszabályzatot, és magára nézve azt kötelező jellegűnek tekinti.

 

A fehérvárkerékpár.hu webshopjában történő rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével.

 

A webshop tartalmának böngészéséhez (termék információk, cikkek) nem szükséges semmiféle regisztráció, ezeket bárki adatai megadása nélkül teljesen anonim módon szabadon megteheti, azonban a tételek kosárba rakásához, a tényleges vásárláshoz már szükség van egy egyszerű és ingyenes regisztrációs folyamat elvégzésére.

 

A rendelés elküldése után a rendszerünk egy megerősítő e-mail üzenetet küld a regisztrált e-mail címre. Ezt kérjük azonnal ellenőrizni, így az esetleges hibák, vagy téves rendelés esetén még a csomag elindulása előtt tudunk intézkedni. Amennyiben a megerősítő levél valamilyen technikai zavar folytán üres, akkor mi sem kaptuk meg a rendelést, azt kérjük megismételni az uzlet@vitalclub.hu címen. Egyéb probléma, vagy eltérés esetén szintén a megadott email címen jelentkezzen.

 

 A megerősítő levél automatikusan generálódik a rendszerben, tehát a rendeléskori állapotot igazolja vissza a Vásárlónak és nekünk egyaránt. Azonos időpontban, két különböző számítógépről ugyanarra a termékre feladott rendelés esetén előfordulhat, hogy mindkét Vevőnek azonnal elérhetőként jelzi a rendszer a cikket, de utolsó darab esetén nem feltétlen tudjuk mindkét rendelést teljesíteni. Ez az esetek elhanyagolható részében fordul elő, és a lehető leghamarabb értesítést küldünk a problémáról.

 

Egyes termékek esetén előfordulhat, hogy a megadott kép és a termék leírása között eltérés mutatkozik. Ezeket nem tudjuk teljesen kiszűrni, ezért mindenkit arra kérünk, ha ilyennel találkozik, jelezze e-mailben, de mindenképpen érdeklődjön a vásárlás előtt!

 

 

A felelősség korlátozása

A fehérvárkerékpár.hu oldalon található webshopban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

 

A Vitál Club Kft – mint fehervarkerekpar.hu üzemeltető - semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltakért, bármilyen okból is következtek be:

  • Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.
  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megkadályozza a fehérvárkerékpár.hu internetes webshop akadálytalan mőködését és a vásárlást.
  • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
  • Bármely levél — függetlenül attól, hogy hagyományos, vagy elektronikus formában érkezett —, de főleg bármilyen adat elvesztése.
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei.
  • Gyártók általi esetleges évközi specifikációs módosítás

A Vitál Club Kft mint a fehérvárkerékpár.hu oldal üzemeltetője, bármikor szabadon megváltoztathatja bármelyik árát, vagy határidejét. A változás a fehérvárkerékpár.hu oldalon történt megjelenés időpontjától lép életbe.

 

A Vitál Club Kft. szabadon módosíthatja a fehérvárkerékpár.hu oldalon történő vásárlás feltételeit, szabályait, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntése helyességét. A   Vitál Club Kft. nem vonható felelősségre, ha így tesz.

 

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a fehérvárkerékpár.hu (vitalclub.hu) weblapon.

 

Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, a fehérvárkerékpár.hu webshop szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását, mely döntés ellen Vevő nem jogosult fellebbezni.