Tacx Vortex Smart T2180 Full Connect Edition mágnesfékes görgő


Cikkszám: 170000000023
Megosztás:
Kosárba
Eredeti ár: 211 270 Ft
Ár: 156 495 Ft
Megtakarítás: 54 775 Ft
Készlet állapot Raktáron
Mennyiség:
Termékleírás

A TÉLI SZEZON KIEMELT AJÁNLATA

Tacx Vortex Smart Full-Connect (T2180.FC)


Már most a tavaszi bringás szezonra gyúrsz?
Netán ismersz olyat, aki igen?
Lepd meg magad vagy őt a tökéletes edző társsal!

 

216.490 Ft helyett
156.495 Ft
59.995 Ft bónusz


Mit rejt a csomag?
Egy Vortex Smart interaktív görgőt, amihez most ajándékba kapsz egy 59.995 Ft értékű Full-Connect csomagot, így már PC-vel is összekötheted a görgőt és kiaknázhatóvá válik a TTS4 szoftver teljes kapacitása.

 

VORTEX SMART


Interaktív tréner teljes smart funkcionalitással (rövid filmek)

  • Vezérelhető Tacx alkalmazásokkal vagy harmadik fél alkalmazásaival (edzés tervezés, vezérlés és mentés)
  • Elektromágneses fék
  • Valós lendkerék: 12 kg
  • Teljesítmény: 950 W
  • Fékezőerő: 48 N
  • Hiba százalék: <10%
  • Minden kerékmérethez
  • Első kerék támasz

Az elektromágneses fék teljesen elektronikus vezérlésű, az ellenállást egy app, vagy egy szoftver szabályozza. Ez lehetővé teszi, hogy edzés közben a betöltött edzésprofilnak megfelelően változzon az ellenállás.

Az ellenállás, vagy fékerő a kerék fordulatától függ, 60km/h sebességnél a maximális ellenállás 950W.

A realisztikus bringázási élmény érdekében a fékezőegység tengelyére egy 12 kg-os lendkerék is került.

26/27,5/28/29"-os bringákkal használható a tréner. Alaphelyzetben gyorszáras tengelyrögzítést támogat (speciális Tacx gyorszár mellékelve), de átütőtengelyes bringákat is fogad (az átütőtengelyeket tartozékként lehet megvásárolni).

SMART TECHNOLÓGIA

A görgő Bluetooth Smart és ANT+ kapcsolaton keresztül tud kommunikálni más eszközökkel. Vezérelhető okostelefonnal, tablettel, és az Upgrade Smart csomaggal együtt asztali PC-vel, vagy laptoppal. Mac gépekkel is használható, azonban csak külső gyártó által írt szoftverrel.

APPLIKÁCIÓK

Training App  - ingyenesen letölthető app IOS és Android okostelefonokra (minimum iPhone4s, illetve Android 4.3). A görgőt edzés közben a telefonról vezérelheted, de edzésprofilok lefuttatására nincs lehetőség. Az edzést felhőbe mentheted, vagy exportálhatod Stravába, Trainigpeaksbe, vagy  exportálhatod TTS, TCX, GPX, XML, HML formátumban.

Cycling App  - ingyenesen letölthető app IOS és Android tabletekre (minimum iPad 3, illetve Android 4.3). A görgőt edzés közben a tabletről vezérelheted, de rövidebb Tacx videókat és letöltött, vagy általad felépített edzéseket is futtathatsz rajta watt, pulzus, vagy ellenállás alapon. Sőt, az utolsó update óta, már GPS tracket is importálhatsz, az app ez alapján építi fel neked az edzésprofilt és szabályozza az ellenállást. Az edzést felhőbe mentheted, vagy exportálhatod is.

Tacx Cloud - az okos eszközökön végzett edzéseid ide kerülnek. Elemezheted őket, vagy exportálhatod az edzésnaplódba.
 

FULL-CONNECT CSOMAG


TTS4 - a teljes szoftver PC-re. A mellékelt Upgrade Smart csomagban ezt találod és egy USB antennát, ami biztosítja az ANT+ kommunikációt a PC-d és  a görgő között. A programban többféle edzéslehetőségből választhatsz:

Catalyst - ergotréner szoftver, ahol az előre megírt edzésekből, vagy fitnesz/terheléses tesztek közül választhatsz, vagy sajátot is írhatsz. Watt, pulzus és ellenállás alapú edzések érhetőek el.

Virtual Reality - egy virtuálisan felépített környezetben edzhetsz egymagad, vagy akár 1-20 ellenféllel. Több környezetből válogathatsz, a síktól a domboson és hegyesen át az MTB-ig, mindegyiken számos előre megírt útvonal variációval. A görgő ellenállása az út meredekségének megfelelően változik.

Tacx Video - híres kerékpáros útvonalak, versenypályák, hágómászások videóra rögzítve, az emelkedéshez programozott ellenállással. A szoftver csak demó videót tartalmaz, a teljes videókat a Tacxtól vásárolhatod meg.

GPS Rides - importáld be a hétvégi verseny trackjét és tekerd le otthon is. Nem voltál még soha a Stelvio hágón? Jelöld ki az útvonalat a GoogleEarth-ben, és tekerj fel rá a Tacx görgődön! A Bükk maratonra készülsz? Kérd el a barátodtól a tavalyi tracket és készülj a versenyre otthon! (Google Earth licenc szükséges.)

Multiplayer - eddz és versenyezz másokkal az interneten keresztül. Sophiával Párizsból, vagy Jackkel Londonból. Csatlakozz fel, válassz a feltett versenyek közül, vagy indíts sajátot, így sosem lesz unalmas a görgőzés! A Multiplayer licenc már nem fizetős, hanem a TTS4 szoftver része (4.24-es verziótól kezdődően).

Analyser - az összes edzésed mentésre kerül, bármelyiket elemezheted, átküldheted az edződnek, vagy exportálhatod az edzésnaplódba.